Mammamiya Benim bebeğim 2 saat uyumuyor 45 dk sonra illa uyanıyor bende artık o arada yemek mi yapim temizlik mi uyuyim mi kafayı yicem uykusuzluktan zor duruyorum ayakta sütümü etkiler mi sizce ? Üstelik besin alerjisi var yulaf tarzı şeyler tüketiyorum hep 🤦🏻♀️
MutluMommy Mammamiya en çok uyku Etkiler cnm kaç aylık bebeğin kanguruya koy küçükse onla birlikte evi süpür mesela o uyuduğunda yemeğini yaparsın bidaha ki uykuya geçişinde sende uyursun en azından süpürge sesini falan seviyoya bebekler valla ben 3 aya yakın yemek yapamadım evi temizliyordum sonra bişeyler yiyip oğlumla uyuyordum 6 aylık oldu daha yeni herşeyi tastamam yapmaya başladım kendini yıpratma herşeye yetişecem diye bu günler geçiyo çünkü sıkma canını bebeğine odaklan o daha önemli
Mammamiya MutluMommy ben YouTube dan elektrik süpürge sesi açıyorum onunla çok az uyuyor o arada yemek yapıyorum uyanıyor düzenimiz kalmadı zaten sonra emzirme alt değişimi artık ne zaman uyursa duşa girebiliyorum oda eşim evdeyse 😣uyku toplasam günde 3 saat uyuyorum
annesinin_kizi Mammamiya etkiler canım Hatta bir örnek vereyim Kızım 26 günlükken enfeksiyon dan hastaneye yattı küvezde bende başka katta yatıyor dum kızım gece hiç durmadı yarım saat uyuyup uyanıyor du ben odama çıkıyorum uyuyacakken hemşireler beni arıyor du emmese bile ağlıyor du sonra hemşire dedi ki bebeği bana ver ben ilgileniyim sen çık uyu sütün hiç kalmadı demişti oda emzik vermeyi denemiş tutmuş rahatça uyumuştu Aç değildi mama da vermiştik Bol bol dinlenme ve düzenli beslenme gerekiyor süt olması için ama ben ondan sonra sütük kesildi
Mammamiya annesinin_kizi emzik vermedik biz acaba onu mu versek diye de düşünüyorum çünkü hep memede kalmak istiyor emse de emmese de
Badehandeyldz Mammamiya bol su içersen sütünü hiçbirşey azaltmaz emin ol çok aç kaldım uykusuz ve yorgundum hatta gece yatağa girince 1 saat gözümü kapatsam 10 saat uyumuş gibi uykumu alırdım Ama bunlar benim sütümü etkilemedi elimde su şişesiyle gezdim
Mammamiya Badehandeyldz neredeyse günde 4 litre su içiyorum hatta bebek emerken bazen öksürüyor süt çok geliyor bence ama kesilir mi yetiyor mu hiç anlamıyorum huzursuz bu aralar 😣
-Nurella- Mammamiya Buarada emzik verdim kizima cunku bide oglum var onunla da ilgilenmem gerekiyor. Benim bebisimde sizinki gibi hep meme istiyordu cozumu o sekilde buldum 🤷🏻♀️
annesinin_kizi Mammamiya dene canım benim kızım tutmadı ondan sonra 7 aylıkken tuttu bir and çok kolaylık gerçekten
otose_san Mammamiya evdeki her işi yetiştirmeye çalışmayın. her şeye yetişmeye çalışırken kendimizden veriyoruz hep, bırakın biraz eksik kalsın. iki güne bi temizlik yapın mesela biraz rahat olun ev işi konusunda, dinlemeniz de lazım
-Nurella- Mammamiya Uykusuzluk ve yorgunluk kesinlikle etkiliyor sutu ne kadar su icersem iceyim gelmiyor sutum. Ben bebisim uyumadigi zaman pusetine koyup mutfaga yanima aliyorum aspiratör aciyorum onun sesiyle illaki uyuyor. Bende yemegimi yapiyorum evimi supuruyorum her isimi yapabiliyorum o sekilde..
Htckrkybkr Mammamiya uykusuzluk etkiler evet ama psikoloji da çok etkili siz aklınıza sütüm azalır mı diye getirmeyin. Bol bol sıvı tüketin