Havvakizil Kızlar nasıl diyeceğim bilemiyorum eşim dün akşam kendisinde kurt olduğunu söyledi sabah baktım bende de var 7 aylık oğlum var ona da geçer mi acaba emziriyorum ilaç kullanabilir miyim başına gelen oldu mu yardım edin lütfen
Balkizlarim Havvakizil bulasici bişey zaten doktora gidin ilaç tedavisi başlatılsin çarşaf vb. Şeyleri temiz tutun karın ağrısı yapabilir kilo almayabilirsiniz kıl kurdu bunları yapiyo malesef 🙏 geçmiş olsun 🙏
melasya Havvakizil kıl kurdu yani parazit çk bulaşıcıdır.bebeğinizede gecebilir.huysuzluk karın ağrısı gaz ve popoda kaşıntı yapar.eşinizle birlikte işaç kullanmalısınz öle gecer.butun esyalarınızı 90 derecede yıkayın el temizliğine çk dikkat edin.meyve sebzelerde aynı sekılde gizel yıkanmalı
N-nil Havvakizil kil kurdu cok cabuk gecen birşeymiş malesef cok dikkat edin ben ilk evlendiğin yıl olmuştu havludan çarşaftan geçiyor evde örtü çarşaf havlu ne carsa yüksek derece yıkayın ve utuleyin emzirmiyorsaniz 3 günlük yada yanlış hatırlamıyosam 1 haftalık hap kullanılıyor her yeri çamaşır suyu ile sil bence bebeğine dikkat ederek bebegin yorgan yastık vs yıkanması lazım birde uzun tırnak kullanmayın evde havyan varsa dikkat edin . Geçmiş olsun
Havvakizil melasya el temizliğimi hiç aksatmam zaten bebeğime de geçer diye korkuyorum herşeyi o kadar çok yıkarım hatta sirkeli su da filan bekletirim meyve sebzeleri ama bir şekilde oluyor
Havvakizil N-nil tırnağımı keserim sevmem uzun tırnağı geçenlerde görümcem ve kaynanam bizde kalmıştı o zaman olmuştur belki çok dikkat ederim ama nasıl oldu bilemiyorum