Bahriyei 4,5 aylık bebek maksimum ne kadar uyumasına izin veriyorsunuz merak ettim , ben 6 saatte en geç uyandırıyorum ama bıraksam daha uyumak istediği oluyor , acaba uyandırmamalı kendinin uyanmasını mı beklemeliyim ?
Dlnlgy Bahriyei 4,5 aylık kızım günde toplam 6 saat belkiiiii uyuyor 😭 doktorumuz bize 8 saat beslenmese sıkıntı olmaz demişti tabi hiç o günleri görmedik
busra2626 Bahriyei oglumda 4,5 aylik dokturumuz gece uyandirmana gerek yok demisti 6 saati gecsede uyandirmiyorum canım ben
Kubraybars Bahriyei Canim walla gece tuvalete kalktgmda bakıyorum icime sinmiyor emzirip geri yatiriyorum eger kendisi uyanmazsa. Yoksada zaten mizmizlanip uyaniyor ama genelde hergece emzirmek için kalkıyorum sabaha karşı falan çoğu zmn 😊 Bence özellikle uyandirma gece kalkarsan bakarsın acıktığıni hissedersen emzirip yatarsn yoksa ayrıca kalkma yani sonradan alışkanlık haline gelir senin için çok zor olur diyorlar
Tugcealp Bahriyei oy maşallah ya 2 saat uyusa şükrederim uykuyla arası yok hiç kilo alımı iyiyse 8 saate kadar uyuyabilir
wangel Eğer geceyse kesinlikle uyandırmayın. Zaten bir problemi olsa kendisi kalkar mızmızlanır. Bende hep uyandırdım sonra huy edindi hiç aralıksız uyumuyor gecelerimiz hüsran….