Aynisam 3ay 24 günlük. Gece uykuya dalamıyor. Ne yapmam lazım bana bi çözüm bulun nolur. Memede uyuyo beşiğe koyunca ağlayıp uyanıyo
Arzuyilmaz Aynisam ah bizde 4 ayligiz 1 saattir beşik sallıyorum elimi hissetmiyorum artık tek bildigim çözümü yokk sabirrrr😏😏
Aynisam Morfrenk bu güne kadar hep onlarla uyuduk ama bir haftadır asla fayda etmiyo. Memede uyuyo dalıyp uykuya beşiğe koymamla başlıyo ağlamaya 😢
Aynisam Pasaannesiiii emzik kullanıyoruz alıyoda ama beşikte olunca eli ile atıyo. Evin içinde araba ile geziyoruz. O zaman emzik ağzında duruyo beşiğe karşı bi alerjisi var sanki çözemiyorum
Ervairmak Bizdede aynı problem var gece uykusu var ama uykuya dalamıo hep memede uyumak istio ayakta yada beşikte sallanmak istio Gündüz uykusu nasıl
Aynisam Ervairmak gündüz sıkıntısı yok her emmeden sonra uyuyo kalıyo öyle ama gece dalamıyo. Evde ses yapan bişeyde yok
Ervairmak Aynisam hamileyken nasıldı bizde hamileyken de gece hareketlenirdi uyanırdım uyutmazdı gündüz hiç hareket etmezdi gece uyumadigim için gündüz uyurdum
Aynisam Ervairmak ne kadar süredir böyle. Atak diyo herkes ama 1 haftadır böyle. Nazar diye düşünüyorum bende. Sakin bi bebek çünkü ve bunun dillendiğini başka bebeklerle kıyaslandığını duydum
Aynisam Ervairmak çok sıkıntılı b hamilelik geçirdim mide bulantıları kusmalar ama öyle çok hareket hatırlamıyorum 😁 beni rahatsız eden bişey yoktu herhalde.
Ervairmak Aynisam nazardan olabilir yani ben inanırım nazara inanmayanlar var ama Yaklaşık 3 haftadır bu şekilde ondan önce kolik olduğu için gece 1 5 arası ağlıodu şuan o kadar sancısı yok çok şükür artik huy olarak kaldı mi yoksa atak mi bilmiorum