Hatice16000 Hayırlı akşamlar bebeğim bugün 6 ay 4 günlük yaklaşıkm1 hafta önce ek dün gıdaya başladık dün itibariyle sadece memenin uç kısmını tutuyor.Oynuyor Doğru düzgün emmiyor .Bazen de emzirmek için kucağıma yatırdığımda çığlık çığlığa ağlıyor sizce neden😢ne yapmalıyım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz???😢 çişinde daha önce doktorumuza sorduğumuz az beslenmeden kaynaklanan lekeler var napıcamı bilmiyorum 😢😢😢
Bus_ra_ Hatice16000 aynısını yaşıyorum 1 haftadır emmiyor memeye bakmıyor bile varmı tavsiyesi olan?? Zaten meme mama gidiyordum ek gıdayla iyice memeden uzaklaştı hiç istemiyor
Azraninnnannnesi Hatice16000 az önce bende post açtım bu konuda 15 gün oldu artık 😔 5 ay 23 günlük uyanıkken kesinlikle emmiyor o kadar ihtiyacım var ki birinden biz atlattık bu dönemi demesine uyutuyorum öyle emziriyorum
ZeynepDemirCaglar Vazgeçmeyin memenize tatlı bişey sürün tekrar deneyim bide aç olsa yapışır artı ek gıda memeyi uzaklaştırımış bu dönemde
defnesmoms Azraninnnannnesi daha 2 buçuk aylıüız 2. ayında yapmıştı 4 gün sürdü sonra geçti derken yine başladı bu seferki daha uzun sürecek sanırım:/
defnesmoms Azraninnnannnesi sizi çok iyi anlıyorum ilk yaptığında günlerde sürekli aglıyodum ama çözüm o degil biraz sabır geçicek inşallah
defnesmoms Azraninnnannnesi bizde artık alışkanlık oldu tekrarladığı için eskisi kadar takmıyorm uyutmaya çalışıp emziriyorum