Bimelekannesi Ayağımın altında nasır çıktı sanki tarla bahçe işi yapıyor akşama kadar maratona koşuyormuşum gibi 🙄 Günden güne de ağrısı arttı artık zirveye ulaşmak üzereyiz sanırım çözüm bulmanın vakti geldi ne iyi gelir bir bilgisi tavsiyesi olan var mı ?
Eminegokhan Bimelekannesi aynı dert bende de var canm ameliyat bile oldum ama bu sefer daha büyük bir şekilde aynı yerde çıkıp ayağıma yayıldı neler neler denemedim çözüm olmadi hiç bsey en son arkadaşım domuz yağı sür dedi bulup onu sürdüm her gece gazeteyle ve strec filmle sardm sabaha kadar durdu yarsı düştü nasırın diğer yarisida düşmek üzere
Bimelekannesi Elfida-10 öyle mi dersiniz belki daha kolay bir yol bulurum umuduyla sorayım bi dedim teşekkür ederim 🌸
Bimelekannesi Kuzucum ay acımaz mı denesem mi acaba işe yarıyor mu sahiden sizin denediğiniz ya da şahit olduğunuz işe yaramış bir yöntem mi ? Teşekkür ederim ayrıca 🌸
Bimelekannesi Eminegokhan anam domuz yağı mı ? Nerden buldun onu işe yarıyor mu sahiden ? Benim ki çok büyük değil boyutu hamdolsun ufak ama kurutur mu kökten acaba ? Teşekkür ederim bu arada 🌸
Kuzucum Bimelekannesi yok acımıyor hiç annem bana yapmıştı geçiyor üstünden hava almasını engelliyormuş sönüyormuş anacığım öyle demişti 😀
Eminegokhan Bimelekannesi arkadaşımın amcası avcıyms canm köyden getirtti Allah binlerce kez razı olsun ondan gerçekten tek çözüm o oldu diyorum ya ameliyat bile oldum geçen sene tam 3 ay sonra nasır tekrarladı ve büyüdü yayıldı şuan çözüm oldu bana domuz yağı Allah affetsin ama tek çarem oldu ayağımın halini görseniz anlarsnz vallahi nasır bantları kullandm bi kısmını düşürdü ama yine tekrarladi
Bimelekannesi Eminegokhan sizin durum baya ciddiymiş anlıyorum halinizi benim ufacık o bile epey zorluyor malesef Rabbim şifa versin size de 🥀