Adar23 20 gune yaklasti ama hala regl olmadim testler yaptim ne gatof kizlar bildiginiz adet sokucj bitkisel birsey var artik sinir krizleri geciriyorum bacaklarim sanki kopuyor e birde sivilce basladi 😥😥😥 help
su-perisi Adar23 bende bekleyim burda yaa asiri agrim var ama ne gelen var ne giden🤦♀️ve dogumdan beri hic olmadim 6 aylik bebegim🤷♀️ama agri kivrandiriyo resmennn
Digez Adar23 benimde 10 gün olacak neredeyse olmadım ya bende çıldıracağım resmen maydanoz suyu felan da içtim test de yaptım negatif siz doğumu kaç ay oldu yapalı ? Benim henüz 4 buçuk ay oldu
minibiranne Adar23 merhaba canım benimde 2 ay geçti 3 kere test yaptım negatif çıktı. Her akşam bacaklarım çekiliyor ağrıdan ama olmadım bende
HilalGokalp Adar23 bence neden gecikiyor onu bul önce. Bende de aynısı olmuştu meğer iki günde bir havuza gidiyordum onda ki klor etkilemiş. Sonra bıraktım havuzu regl oldum. Sende de olmamanı etkileyen birşey olmalı
151120 Kekik suyu iç canım ama demleme usulü olandan değil kekliğin özünü çıkarıyorlar soğuk şekliyle satılıyor bu
Minikellerim Ada çayı. Maydonoz kaynat iç olmadı bi bardağa biraz çörek otu yut bende geçen öyle oldum ama söküldü direk böyle yaparak
151120 Adar23 ben Mersin’de yaşadığım için bizim yörük teyzeler falan dağdan toplayıp çıkartıyor özünü burda satın alabiliyoruz İnan ki aktar kısmını o yüzden hiç bilmiyorum
Adar23 su-perisi ben 3 ay sonra oldum duzenliydi bu ay cok geçti duzeliriz insalah ayri bi stres oluyor resmen
Adar23 Digez bugun tam 7 ay oldu canim erken gebelik testi dogru cikiyor genelde ondan yaptim kac kere negatif ama bebegim kucuk strese girdim belki ondandir birde uykusuzluk falan dengemiz şaştı😔
Digez minibiranne bende de aynı sıkıntı var 😢 normalse sıkıntı yok tekrar hamile olmaktan şüpheleniyorum bende
Herhangibirmom su-perisi emziriyorsanız bitki çayı felan içmeyin bebeğe de geçer bir yan etkisi olur emzirirken düzensiz olması normal
Digez Adar23 bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bende olmadım ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
su-perisi Herhangibirmom aynen iste emzirdigim icin biseyde yapamiyorum ama bi regl olsam cok rahatlicam ya agrilarim gitsin bi sokulsun icimdekiler yaa