Brlataslm Doğum yapalı 3 buçuk ay oldu ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor? Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulanlar lütfen yardım edin! 🥺🥺🥺
Nilis Brlataslm bebeğim yaşına girecek neredeyse Bi çözüm bulamadım hergün avuç avuç dökülüyo bende burda bekliyim 😊
Hsrtgndz Brlataslm hoşgeldin aramıza çözümsüz bekliyorum dökülmesin durmasını bütün şampuanları denedim tik yok
Brlataslm Nilis ayy deme ya 🥺bu hiç iyi olmadı bakım yapmaya ve vitamin takviyesi almaya başladım ama bildiğiniz saçlarım aşırı derecede azaldı. Çok üzülüyorum 🥺🥺
Nilis Brlataslm doğumdan sonra en az 3 ay vitamin desteği almalıymısz ben 1 ay kullandım devam etmedim devam etsem belki azalırdı aslında tekrar başlamak lazm böyle hergün eve süpürge açmaktan bebeğimin elinden saç toplamaktan bıktım çünkü🥴
Morfrenk Burada sonsuza kadar bekleyebiliriz, çaresini bulan olsa üstüne atlardık. Yok, bizde kel kaldık…….
Selininannesi1609 Evigen ve bepanthen ampulleri şampuanıma koydum baya faydasını gördüm yine dökülüyor ama yine de biraz azalma oldu
Brlataslm Selininannesi1609 deneyeceğim. Revox şampuan kullanıyorum şu an bi çok arkadaşım çok memnun. İnşallah işe yarar diyorum bide haftada iki kere badem yağı maskesi yapıyorum .
Selininannesi1609 Brlataslm o Şampuanı duydum ama kullanmadığım için bi şey diyemeyeceğim tabi inşallah fayda görürsünüz