Pelinibis Ahsen123 canım bol bol emzir .. pes etme 2 saate bir emzir mutlaka .. idrar ve kaka yoluyla vücuttan atacaktır.. kaç çıktı derecesi
Alpkerem Ahsen123 bizdedir var 40 günlük ama hala geçmedi en son baya düşmüştü 6.9 du ama bitmesi gerekirdi doktor 15 gün sonra tekrar ölçülüçek benim kisi çokta emiyor herbezi kakalı nerdeyse 🤷🏻♀️
Selncnr Ahsen123 emzirme en önemlisi ama olmuyo dersen beyaz ışıkta uyut geceleri gündüzleride gün ışığı görsün tabi çocuğu güneşte bırakma bu beyaz ışığı doltorlar önermişti
PelinKaraca Emmeyle doyuyosa geçer. Doymuyosa mama verebilirsin sarılığı geçene kadar. Şekerli su ver az az. 10 güne kalmaz bi şeyi canım. Sürekli uyandır ver göğsünü.
Ahsen123 PelinKaraca mama veriyorum arada sağıp veriyorum gögsümde hemen uyuyor ayağı gıdısı heryeryle de oynadam uyuyor
Ahsen123 Pelinibis 2 saate bi en fazla 10 dk emio canm yeter miki 12.50 ydi 13.50 oldun10 gün önce şimdi artmadı die götürmedim
PelinKaraca Ahsen123 benim kızda da oldu canım. Uyurken bile ver mamasını. Yavaş yavaş toparlar merak etme sen. Ama sürekli göğsünü de ver. Kan şekeri düştüğü için uykuya verir kendini.
Umraneksl Ahsen123 aynı bnm durum canım sarılıkdan uyuyor ben bı ay ugrasdım yuzunu oynadgımda uyanırdı bazen hıc uysnmazdı sutumu sagar kasıklı werdm uyanmdgında bı bucuk saate bir emzrdm hep baska hıc bı turlu gecmjo cnm tek çözüm uyuyup kan sekerinin düşmesine izin vermemek
Ahsen123 PelinKaraca artk her boş kaldgmda ağlamak istiyorm napcağmı şaşırdım sağp werncede kusuyor gögsümde uyuyo aç kalcak die çok korkuyrm
hellomom Benim kzımdada oldu. 1 haftalıktı 12.9 du derecesi. Çok korkulacak bir seviye değil ama takip edelim demişti doktor ama çok şükür azalmaya başladı. Benim kızımda hep uyuyordu zorla falan uyandıramıyordum. Sütüm de çok yoktu, yarı mama yarı süt 3 saatte bir doyurarark geçirdik çok şükür. Ama yinede kotu düşünmeyin, önemli olan takip edilmesi. Belli bir yuksekliğe geldiğinde fototerapi ile geçiyor ama zamanı geçirmemek lazım.
hellomom Ahsen123 o zaman 50 veriyordum. sutum oluncada emziriyodum, doymazsa yine 20 cc fln mama takviye ediyodum.
Selncnr Ahsen123 aynısını yaşadım emzirdiğim için hiçbi tedavi görmeden atlattık çok şükür ,altını aç genelde bebekler alt açarken uyanır olmadı burnunu sık çok acıtmadan tabi,ayak altımı gıdıkla çok ozr zamanlardı ama inat edip emzir inan tek ilacı bu
Selncnr Ahsen123 yada sütünü sağ sağmak sütünü azaltmaz bn arada sağıyprum en azından ne kadar içtiğini göürürsün biboronla ver sık sık içsin
Ahsen123 Selncnr sağıyorum srf ne kadar içtiğini göemek için biberonla weriorm ama bazende gögsümü wermem gerekiyor unutmasn die çok üzülğyrm napcağmı şaşırıyrm😓
Ahsen123 Umraneksl bende biberon mama süt sağma bide emzirerek weriorm 10 gün snra dr a gtcz bakalm kilo durumu ne