Mehmetmoms Gnc-Fm bizimde sizinki gibi sulandı mustela kullanıyorduk o çok etki etmedi birinin tavsiyesiyle bioderma atoderm kremi aldık 2 günde söndürdü yüzünü ama vücudumuzda hala var yüzünde resmen su akıyordu hergun kanatıyordu kaşıya kaşıya çok kötüydük
Mehmetmoms Elifasel 1 tane doktor vardı Hatice eke diye biz randevu alıp gittik doktor yerinde yoktu yanındaki kızlar ilgilendi test yaptıracaktık ama sistem gittiği icin yaptıramadık
Gecesmom Fnc önceki mesajlarıma bakarsanız uzun uzun anlattım birkaç kişi daha sordu anlattım burda ☺️
Gecesmom Fnc her bebekte ömür boyu sürüyor diye birşey yok elbette, atlatan bebekte var, 2 yaşında bitende var ama ömür boyu süt ve süt ürünleri tüketemeyip kalsiyum ilaçlarıyla ömür geçirenler olduğunu biliyorum doktorumuzda bundan bahsetti
Mehmetmoms Arife 2 kere deri testi yapıldı ama sonuç negatif olmasına rağmen yoğurt sut içeren seyler döküntü yapmaya devam etti suan 9 aylık olduk herseyi yediriyorum hala döküntü nadir oluyor ama zamana birakmak lazimmis geciyor
Mehmetmoms Arife yapıldı şehir hastanesinde yaptırmıştım tam aydınlatamadılar bizi birsuru test istediler ekstra yaptırmadım Ankara’da Prof. Bülent enis sekerel var ona götürdüm onun hazırlattığı özel kremi sayesinde yanagimizdaki yaralar gecti hala yüzü dökünce sürüyorum hemen geçiriyor
Mehmetmoms Arife yapıldı şehir hastanesinde yaptırmıştım tam aydınlatamadılar bizi birsuru test istediler ekstra yaptırmadım Ankara’da Prof. Bülent enis sekerel var ona götürdüm onun hazırlattığı özel kremi sayesinde yanagimizdaki yaralar gecti hala yüzü dökünce sürüyorum hemen geçiriyor