Nuryalcndag Cihannn şart değil bizim doktor 1.ayını tam doldursun yeterli dedi hatta 2.aya doğru en iyisi dedi ben tam 2.ayı doldurduğunda gittim 1.5 ayda da gidebilirsin 2.aydada ama daha fazla geçirme derim ilk 3 ayda mutlaka bakılsın
Cihannn Nuryalcndag tamam canim birde ben randevu aldiğim hastane 182 dedi ki direk onun için randevu vermiyoruz çocuk doktoru bakar gerekli görürse yönlendirir dedi bu şekilde mi oluyor
Nuryalcndag Cihannn evet canım öyle oluyor, çocuk doktoruna gidiyorsun muayenesi yapılıyor bazı doktorlar elle muayene yapıp gerek görürse ultrasona gönderiyor ama sen ultrason iste doktordan ultrasonla bakılıyor, bizde sorun çıktı mesela
Nuryalcndag Cihannn kalça çıkığı var dedi biraz çift bez bağla 1 ay sonra gel dedi bakalım daha 1 ay olmadı.
Tgbylmz7 Nuryalcndag gözle görülür bişey hissettinizmi peki biz muayene olduk ama ilçede kalça usg çekilmiyodu çektirmedik şuandada 3 aylığız bacaklarındada bi skkıntı yok 🤷🏻♀️
Tgbylmz7 Nuryalcndag anladım canım çocukta çalışan bi arkadaşım bişey olmuş olsaydı böyle olmazdı dedide ondan