Egeninannesi34 Hanımlar iyi akşamlar 38 günlük bebeğimi bugün gün boyu emziriyorum, emzirdikten 2, 3 dakika sonra ağzından burnundan geliyor. Reflü mü sizce? Yoksa karnı tok fazla mı geliyor diycem ama 5 dktan fazla emmiyor ki.
MeryeminAnnsi Egeninannesi34 ben kustu diye doktora goturdum kosarak aglayarak. Cok emmis ondan olmus reflu olsa huysuz huzursuz olur diyolar ama
Ezgi3454 Egeninannesi34 emdikten sonra ağlıyorsa ve kesik kusuyorsa reflüdür sırtındanda hafif hırıltı gelir
Elifimbadem Annem ve kayınvalidem süt kesiği çıkarıyorsa iyidir fazlasını çıkarıyor demek ki sütün yarıyor diyorlar , burda reflü deniyor doktora gitmek lazım
Omom Egeninannesi34 biraz gözlemleyin bakalım devam edecekmi kusması. Bizim doktorumuz reflü teşhisini özellikle süt kesiği şeklinde kusması ile koymuştu. Zaman geçtikçe fışkırarak kusabilir demişti ki aynen öyle de oldu. Hala mücadele ediyoruz bugün evdeki halıyı bile batırdı
Omom Egeninannesi34 ayrıca reflü yüzünden kusuyorsa kustuktan sonra ağlar. Ağızlarına acı tat geliyormuş çünkü
Egeninannesi34 Omom Omom yaa geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda gecer, bende bir iki gün gözlemlerim artık ona göre dr vs giderim