Perihanokutan Kızlar kızım yarın 1 yaş aşısı olacak. Nasıl olacak kaç aşı var. Beni bi aydınlatın 🙏🏻 Ateş yapıyor mu
-TubAsel- Perihanokutan 3 tane yapılıyor polio kızamık su çiçeği iki koldan bir bacaktan ateş vs. Hiç birşey yapmadı
Zekimurendebizigorecekmi Perihanokutan Su çiçeği hariç diğerlerini olduk .. bacaktan yapılan aşı nedeniyle bir iki gün ayağına basmak istemedi .. yürümedi iki gün çpk tedirgin olduk ama çok şükür sonra normal haline döndü . Ateşi de 1 gece maksimum 38 i gördük
bndrmela Perihanokutan dün olduk 3 tane biraz bacağı kızardı ama kolonya ile biraz siliyoruz geçiyor gibi gece de hafif ateşi yükseldi 37,8 falan oldu ama hemen calpol vermedim sabah geçmişti zaten şimdiden geçmiş olsun umarım kolay geçer
Burcu52 Bugün 1 yaş aşısı olduk 2 bacaktan 1 kolda ben sağlık ocağına gitmeden 1 2 saat kala oğluma calpol içirdim ateşi çıkmasın diye çok şükür bir sıkıntı çıkmadı mışıl mışıl uyuyor şu an 💙
Mavi_ Burcu52 aşı öncesi şurup vermeyi pek önermiyorlar ama bir araştırın isterseniz. Belki de hiç ateşi çıkmaz boş yere vermiş oluyorsunuz 🤷♀️