Deletedmom_52 Aminenur06 ah yavrum ya, çok geçmiş olsun 🙏🏾 Bepanthol deneyin bize iyi gelen tek krem o. Birde lütfen altını temizlerken ıslak mendil kullanmayın, pamuk kullanın veya ılık suyla yıkayın sürekli.
CesurBey Aminenur06 Bactroban pomad ve Hametan kremi dönüşümlü olarak sürdük ve 2 günde geçirdi derisi soyulmuş gibiydi ayrıca prima premium kullanıyordum doktorum Molfix kullan dedi bir de ıslak mendil yerine pamukla temizleyin
Zeynep3000 Aminenur06 bizimde öyle olmuştu aynı sizin gibi sanki kaynar su döküp yanmış gibiydi derisi soyuluyordu. Dünyanın kremini aldım hiç biri iyi gelmedi. Bize zeytin yağı ve mum dan krem yaptım o hemen geçirdi. Deneme bilirsin kime söylediyse bire bir iyi geldi
Deletedmom_52 Aminenur06 ıslak mendil daha kötü yapıyor sürekli tahriş edip yakıyor. Yani en azından benim oğlumda öyleydi. Suyla yıkadım yada sade suyla pamukla yıkadım
Guzelkizimbenim Aminenur06 mendili mı yıkadınız suda yapmayın poposunu yıkayın kurulayın kreminizi sürün havalandırın sık sık
Ayseli Bezden kaynaklı olabilir mi? Bizde sleepy çok pişik yapmıştı molfix kullanıyorum o yapmıyo. Hani iyileşemiyodur belki bu yüzden kremlerim faydasını görmüyosunuzdur.
Berfberf Aminenur06 Zeytinyağı denediniz mi ben sadece onu kullanıyorum doğduğundan beri ve pişk olmadı
Mirayslck Aminenur06 Sleeppy iğrenç bir bez bence bebeğimin altını sık sok değiştirmeme rağmen pişik oluyordu .
Zeynep3000 Aminenur06 elektrikler gidince kullanılan mumlar varya beyaz o mum ve zeytin yağı ben akşam sürdüm yatırdım sabah kalktım yüzde 80 i iyilesmisti
Ozgeyusuf Göğüs ucu kremi lansinoh varsa deneyin bizimde cok pişikdi kanıyordu hepsini denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama lansinoh olabilir