Haticetemzz Kızlar bebeğim 3 ay 23 günlük kafasının arkası dümdüz bugün bi yerde okudum down sendromlu diye eğer öyle bisey olsaydi şimdiye belli eder miydi? Kafam çok karıştı, hamileyken ikili testimiz normal çıkmıştı Doğumdan sonra olabilir mi böyle bisey ?
Snygnr Haticetemzz kuzum belki de sürekli sırt üstü yatıyordur aynı pozisyonda kalmıştır ? Düz kafa yastığı alsan ? 3 aydır doktorlar bir şey derdi herhalde diye düşünüyorum.
Melindam Haticetemzz Down Sendromunun Tek Belirtisi Kafa Arkası Düzlük Değildir. Ve Down Sendromu Doğduğu an Fark Edilen Bişeydr. Sonradan Olacak Bir Durum Değil. Kafa Yapısı Öyledir Yada Siz Sürekli Sırt Üstü Yatırdığınızdan Olmuştır. Belli Bir Süre Sonra Kafa Yapısı Kemik gelişimiyle Birlikte Tam Halini alır. Telaş Etmeyin Bence.
Elfida-10 Haticetemzz internetten bakmayın sivilceyi bile kanser belirtisi diyor. Biraz daha büyüsün düzelir
madambovary Haticetemzz sürekli sırt üstü yatırdıysanız kafası düzleşmiş olabilir. Down sendromu için bir kıstas değil bu. Aylık rutin kontrollerine götürmüyor musunuz doktor farkederdi öyle bir şey olsa.
Rubab_Mommy Haticetemzz Yalnizca kafasi duz diye mi boyle duşunuyosun canim?Arkadaşinda dedigi gibi sirt ustu yattigi iicin ola blir.Benim bi tanidigiminda cocugunun kafasi duzdu şimdii buyudu gayet saglikli.Yatirirken bir sag bir sol tarafa yatirmayi dene