Kzimveben Çalışan anneler bebeklerinizi kaç aylıkken bıraktiniz kim baktı ne hissettiniz bebeğinizle aranızda soğukluk var mı??
Sumbul1 Kzimveben 5 aylık oğlum Pazartesi bakıcıya veriyorum 2 aydır annemler bakıyordu 😞 bakalım nasıl olacak
Littlemisssunshine Kzimveben 3 ay 10 günlükken bıraktım. Şimdi 4 aylık. Hayır soğuma yok, ama benim kalbim tuzla buz :( çok özlüyorum kızımı ve işyerinde göğüslerim sütle doldukça benim ne işim var burada diyorum :(
Littlemisssunshine Kzimveben güya annemle kayınvalidem yaza kadar dönüşümlü bakacaklardı ama kayınvalidem annem hasta ona bakmalıyım diye vazgeçti. Annem 3 haftadır şehirdışından gidip gelip idare ediyor hem kendi evini hem de kızımın bakımını. Ama bakıcı tutacağız mecburen:(
teachersrn Kzimveben 4 aylıkken işe başladım annem bakıyor yarım gün çalışıyorum haftada dört gün, az bir süre ayrı kalıyoruz bir sorun olmadı ama anneme de çok alıştı çok seviyor onu da, şu an 10 ay 12 günlük üç buçuk yaşına kadar annem bakıcak inşallah
Littlemisssunshine Sumbul1 ben de bakıcı tutacağım canım. Özel değilse kaça anlaştığınızı sorabilir miyim?
Kzimveben Littlemisssunshine çok zor durum ya bende basliycam kızım 1 yaşına gelince nasıl birakicam bilmiyorum memur musunuz
Esrdbkk Bende Pazartesi başlıyorum işe. Oğlum 4 aylık. Eşim bakacak. Yarım gün çalışacağım. Ama üç gündür ağlıyorum nasıl olcak ben napıcam diye. Eşimde çok iyi bakıyor ama nihayetinde annesi ben..
Esrdbkk Kzimveben iyi tabi ama anne yüreği işte. Bide eşim olacak yanında o yüzden içim rahat. Benim savaşım benle aslında.
Cagatayinannesi Kzimveben 2ay 14 günlük bıraktım annem bakıyor hicde soğukluk olmadı görüntülü arıyorum olmadı kapıdan giresiye gidene kadar yanındayım sorun yaşamıyoruz iyiki erken başladım bana da iyi geldi
Cagatayinannesi Kzimveben erken olması hem anne hem bebek için daha hızlı alışma süreci oluyor bankaciyim Bn
Littlemisssunshine Sumbul1 inanılmaz ucuzmuş. Günde 7 saat yani dimi? Haftada 5 gn mü bakacak? Benden sabah 9 akşam 6 ya 1200 tl net maaş artı sigorta artı yol yemek istediler. Hangi ildesiniz acaba?