Tugcealp Kızlar bebeğim uykuda ayaklarını bacaklarını pat pat yatağa vuruyor sürekli hareket ediyor kafasını sağa sola donderip duruyor huzurlu bir uykusu yok bu aralar neden acaba gaz sorunumuz kalmadı ama. Bilgisi olan yardım edebilir mi
Tinkyminkyy Tugcealp benmki 10 aylık uykuya geçişte yapıyor. Bide acıkınca gece huzursuzlanıp yapıyor
Mlkmhrrm Tugcealp ataktan galiba üykuya direnince yapıyor oğlum da sonra zorla uyuyup kalıyor uyanırken de aynısını yapıyor
Mlkmhrrm Tugcealp bizimki de yapıyor ben oyun oynamak istiyora yoruyorum 🤣özellikle gece yarısı yapıyor
EdaEla23 Tugcealp Benim kızımda yeni 4 aylık oldu oda sinirlenince bacaklarını çok kasıyor ya sizde de var mı bu durum her zaman değil ağlarken özellkle.☹️ Aklıma takılıyor çok sormak istedim.
Tugcealp EdaEla23 her yerini kasıyor sapsik el kadar bebeler de bizden çok sinir var 😂 bizim ki uyurken yapıyor ayaklarını vuruyor
Taze1mom Tugcealp 8 aylık oğlumda hepp böyle uyuyor ayağı bazen beşiğin tahtasına geliyor ama yine de uyanmıyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️