Ada1234 Selamun aleyküm hanımlar, benim bebegin 4 aylık doğduğundan beri sürekli kusuyo bütün tahlilleri temiz ama bebeğim kilo veriyor 15 günde 500 gram vermiş 5 kilo napcam bilmiyorum ne veriyorsam kusuyo
oyku99 Ada1234 kusmaması için ar mamalar var benim bebeğimde aşırı kusuyor kilo alımı iyi diye tedaviye gerek duymadılar ama böyle durumlarda doktorun yatırıp tedavi etmedi gerekiyor diye düşünüyorum benim kızım 2.800 ile girdi 3.100 ile çıktı yoğun bakımdan
Gocicim Ada1234 arada ar mama verme iz gerekiyor bnde ole aylarca devam ettim hem anne sutu hem ar mama asiri reflusu var demekki sik emzirdikce de daha cok kusucak bence ar mamayi deneyin. O hemen duzeltiyor
eserea Benim de bebeğim kilo verdi 4.5 aylık ve 4.500 gr da bir ara enfeksiyon kaptı 1 hafta hastanede yattı haliyle sıvı da kaybetmiş kilo alımı durdu resmen şimdi 70-80 cc anca yiyor doktorumuz 150 cc içmesi gerekirdi dedi maalesef o yemedikçe ben haliyle üzüntüye giriyorum😔😔
Ada1234 eserea çok şükür sizin en azından iyi ıcmiyo benimki 25 ml aliyo onuda kusuyo 😭😭be üzüntüden ölüyorum