Minikpofuduk Kızlar bebekler ismiyle veya herhangi bir seslenmeyle sese ne zaman donmeye baslıyor acaba
BurcuHBGK Mervehira sesin geldiği yöne bakıyor oğlum ama daha adını bilmiyor ne zaman ismi ile seslendiğimizi anlar bilmiyorum 5 aylığız biz
Aliyeeee Minikpofuduk işitme testini yaptınızmı acaba onunla ilgili birşey olabilirmi .Biz işitme testi yapmadık ama öyle bir sıkıntı yaşamadık..
Minikpofuduk Aliyeeee yaptırdık canım şükür gecti testten sesi algılıyor gulıyor ama donup bakmıyor sanırım daha erken internette 4 aylık olunca sesin geldiği yone dogru doner yazıyor
Aliyeeee Minikpofuduk sevindim canm onunla ilgili birsey degil o zaman . bizimkide tam 3 ay 19 günlük bende sagına arkasından bir kaç kere seslenince bakıyor öyle hemen bakmıyor . bebekten bebeğe fark vardır muhakkak .
Aytenesn Minikpofuduk bizim 5.5 aylık hala ismine dönmüyor, takılmayın derim. Bunlar sağlık göstergesi değil etraf daha eğlenceli şu an
Minikpofuduk Aliyeeee biz 3 ay 15 günlüğüz hemen pıst falan diyince bakmıyor ama yanına falan gecip seslenince bi kac defa gozuyle cevirip bakıyor
minikkizim ses gelince bakmasi baska ismini bilipte bakması cok baska sese 3. aydan beri bakiyor ama ismini yeni yeni taniyor su an 6 bucuk ayligiz
Minikpofuduk BurcuHBGK onu benim bebeğimde yapıyor vücuduyla kafasıyla ne zaman doner onu merak ettim