Uzymom Bebegim 2 aylık reflüsü var anne sütünüde kusuyo ama mamayı aşırı kusuyo aptamil ar kullanmayı önerdiler aranızda kullanıp fayda gören oldu mu. Kusmaktan mahfoldu yavrum 😓
Woody Uzymom emzirdiğinix zaman bebelac thickener kullanın. Kusmayı keser. Mamaya da katabilirsiniz bebelac kabız yapmadı kızımı
Derinminakolay Uzymom ben kullandım 7. Aya kadar düzeldi aptamil ar la. Gaviscon falan yazmıştı doktor ama onlar daha kötü yaptı bebelac hiç sevmedi ve kıvamı diğer mamalar gibi oldu ben ekstra şeylerde yaptım 7. Ayda çok şükür düzeldi
Akcabeytas Aynı durum bizdede vardı çok şükür şimdi çok çok azaldı bebelac ar ve aptamil ar bizi kabız yaptı evolvia ar kullanıyoruz çok şükür hem kusmamız azaldı hem kabızlığımız kalmadı 🙏
Uzymom Derinminakolay gaviscon bizede verdi mamasına karıştırıp günde 1 defa veriyorum ama bi yararını henüz görmedim. Süreklj midesi bulanıyo öğürüyo gibi dilini çıkarıyo o oyle yaptıkça benim içim gidiyo napıcaz bilmiyorum ne denediysek fayda etmedi :( mamayı yeni aldık bide bunu denicem bakalım faydası olucak mı 😓