NesLisa Kızlar merhaba uzun zamandır Fairy Platinum Plus kullanıyorum ama artık memnun değilim. Daha önce Finish de kullanmıştım onu da sevemedim. Yeni bi tablet arayışındayım. Deneyip memnun kaldığınız, önerebileceğiniz başka bi marka var mı ?
Mom070 dewamkee Yaa ben bir kere finish alacaktım bulamadım brid aldım almaz olaydım böyle kötü bir tablet daha görmedim. Yıkamayı geç beyaz lekeler bıraktı hep. 😩
Birtosbikannesi1 Bende finish kullanıyordumınstagramda bi sayfanın önerisi üzerine migros un tablet deterjanını aldim memnunum. Hem uygun fiyatı hemde tertemiz bulaşıklar.o kadar parayı boşa veriyormuşuz.
Birtosbikannesi1 NesLisa yok kesinlikle olmadı makina çok güzel kokuyor yıkamadan sonra. Leke falanda görmüyorum parlatıcı olarak finish parlatıcı kullanıyorum sorun olmuyor.
dewamkee Mom070 valla ben senelerdir kullaniyorum ama parlatici da koyuyorum bide bi kac damla sirke .. tertemizz oluyor ☺
PasaAnnesii NesLisa binin ürünü güzeldi en son kullandığımda şimdi evimde finish var bitince tekrar alicam