Nurahyu Zblt ayy ne cahilim hiç bilmiyorum 😁😇 alt değiştirirken lazim oluyor bizim minik hic durmuyorda bakayım 😊
Nurahyu mermik ben onlari sürekli görüyorum jnternette falan ama nasıl bisy kumaş mı yoksa muşamba gibi plastik bisey mi. Bende ozdilegin sivi geçirmez masa örtüsü var gerçekten guxel o konuda ama boya falan sanmiyorum cikmaz o tarz bi örtüden
mermik Nurahyu ya anladim. Bende hic yok hep süslü süslü örtüler 🤭 ama bi mata da 300 lira verirsem kocam artik bir miktar gerilebilir
Avukatannee07 Nurahyu kesinlikle 🤦🏻♀️ Biz de tüketim batağının içine düşmüşüz harcadıkça harcıyoruz 🤦🏻♀️
Nurahyu mermik aynen 😂 bide köpük oyun mati var katlanabilir bisey oda pahali 2. El belki vardir dedim ama yoktu 400 500 falan oda o daha guzel aslinda ama yine verilmez o kadar 😬😁😁
Nurahyu Avukatannee07 elimden geldiği kadar gereksiz alişveris yapmamaya calisiriyorum ama bazen gerekli hale getiriyorum vicdan rahatlatip öyle aliyorum bazi seyleri hastalik gibi bisy 🙄
Nurahyu Avukatannee07 pandeminin yan etkisi diye düşünüyorum inşallah kurtulacağız bi gün 😇😇😁 evden çıkıp telefonu kenara bırakınca