eceyiilmazm Merhaba öncelikle, Hangi gaz damlasını önerirsiniz doktor istediğin birini al dedi ?? (Kaleidon/ Nurse Harve s / Sab Simplex) ve gaz için başka neler yapabiliriz? Bazen çok zor geçiyor geceler 1 aylığız 😊
Dilanatc eceyiilmazm biogaia ve sağ simplex . Birini sabah birini akşam ver ben onları kullanıyorum çok rahatız
Aslaan eceyiilmazm 5 ay çektim çıglık çıglıga aglayan bir bebegim Vrdı. Maflor plus ve biogaia kullandım ayak altına, sırtına ve karnına zeytinyağıyla masaj yaptıktan sonra Havlu ütüleyip bırakıyordum ii gelir tavsiye ederim. Allah kolaylık versin
CesurBey eceyiilmazm Maflor ve Nurse harvey’s birlikte kullanıyoruz çok şükür biraz daha rahatız Mafloru 5 damla diğerini 10 damla gün de 4 defa olmak üzere veriyorum
Mu-Mi eceyiilmazm Nursse Harweys şurup ve sabsimpllex birlikte kullanıyoruz gayet başarılı birde eczaneden hünnap emziren anneler için çay kullanıyorum o da güzel rahatlatiyo
Gmommm Nurse harversden memnunuz bizde öğlen 12 gibi ve gece 12 gibi 10 ar damla veriyorum sakinliyor