Aysemme Kızlar 2 aylık olcak doğum yapalı hala memelr saat başı beni göl gibi islatiyo dışarı cikamiyom korkudan . Ne zaman terbiye olcak bunlar
TDE Aysemme ben philps aventin gögüs kalkanını aldım çok rahat hiç süt olmuyor üstüm başım hem oraya biriken sütü de dolaba koyuyorum ya da bebeğime içiriyorum hem de gögsüm yara olmadı hava aldığı için
Aysemme TDE kalkan da kullandım bı fayda olmadi. Tabi aktığı için değil yara olmuştu o sırada acısı hafiflesin diye kullandım yine de akiyodu ama 😔
Selen95 Aysemme biz 3 aylık olduk hala aynı. Cuma günü izne gideceğiz memlekete nasıl baş edeceğim hiç bilmiyorum
Lokumcuk Aysemme Akmaya başladığında göğüs ucunuzu ovalayın. Hemen duruyormuş. Emzirirken de diğerini ovalarsan akmazmış. Ben bu bilgiyi anneannemden öğrendiğimde bebeğim 5 aylık olmuştu malesef. 🥴
Aysemme Lokumcuk hadi ya . Birileri bana da parmağını köy ucuna durur dedi ama bende durmadı yine aktı
Nurahyu Sut akmasi bi sorun mu kizlar yani bizimki 5 buçuk aylik arada akıyor ben normal diye dusunuyordum ama
Aysemme Nurahyu sorun degil sağlık açısından ama anneler için sorun. Bigun hasta olcam diye korkuyorum walla
Kolikbebe Maşalah maşallah nazar değmesin hiçmi akmaz benimde o kadar az geldiki yetmedi cocuguma zaten kesildim o kadar üzgünümki içim yanıyo
Lokumcuk Aysemme Ben deneyemedim ama iki kişiden öyle duydum. Bir de ovalamayı deneyin bakalım belki daha çabuk terbiye olur.
Mlke301020 Aysemme maşallah bende hiç öyle süt gelmiyor ama kilosu iyi bebeğimin doyuyor demek ki bunada şükür
Kolikbebe 2823 evet 4 aylık ilk doğumumda benimde cok akardı bunda hiç öyle olmadı anlayamıyorum sebebini 😢