balkizcemrem Hanımlar dantelli yatak örtünüzü nasıl yıkıyorsunuz? Sadece kuru temizleme yazıyor ama kendi yıkayan var mı ? Komple dantel
ikipasa_annesi balkizcemrem benimkide tamamen dantel karacanın makiye attım 30 derecede yıkıyorum hiç bişey olmuyo zaten bi kokusu değişse yeter
yademila-48 balkizcemrem evet makine elde yıkamaya atıyorum üzerimden de birşey koyup ütülüyor kocam 😂😂
balkizcemrem ikipasa_annesi hangi modeli acaba bi benimki ile kıyaslayayım. Bir iki rutubet lekes olmus baza altında kahvemsi. Kuru temizleme pahalı olur diye kendim yıkamak istemiştim kaç dk yıkıyorsunuz
ikipasa_annesi balkizcemrem ama makinem 9 kiloluk o yüzden rahat yıkanıyo kırışmıyo belki küçük olsa kırışabilir
balkizcemrem ikipasa_annesi benimki de 9 kiloluk . Bir deneyeceğim inşallah yumuşatıcı atıyor musunuz çok soru sordum kusura bakmayın
ikipasa_annesi balkizcemrem atıyorum bolca döküyorum koksun diye bişey olmuyo ütülemiyorumda kırışmıyo
balkizcemrem yademila-48 teşekkür ederim elde yıkama programim tok o kaç derece kaç dk oluyor acaba sıkma oluyor mu :)
yademila-48 balkizcemrem sıkma yok canım yani yok denecek kadar az biraz sulu kalıyor çıktığında ve 20 derece yaklaşık 2 buçuk saat sürüyor