Gzd Kızlar, Allah kısmet ederse doğumum temmuz başında olacak yavaştan alışverişe başlamak istiyorum ama ne kadar kısa kollu ne kadar uzun kollu almalıyım bilemedim. Yenidoğan bebeklere kısa kollu giydiriyomuyduk, o kadar unuttum ki 😂
Katarsis Gzd bilemedim ilk doğumum Kasım da idi 🙃 ama yine de hastane çıkışı tarzı giyer diye düşünüyorum üşürse diye
Eliffffffffffff Gzd Bence uzun kollu zıbın alma. Ben şimdi bu havada uzun kol zıbın giydiriyorum. Temmuz’da bunlar giydirilmez.
YasemiNYagmur1 Gzd ince hastane çıkışı tarzı şeyler alabilirsiniz. Bende Temmuz da doğum yaptım ilk zamanlar hep öyle takım zıbın giydirdim. Hatta doktor ona bile gerek yok kısa kol zıbın bebeğe büyük oluyor zaten kolları kapatır sadece zıbınla bile durabilir demişti gündüzleri öyle giydiriyordum. Ama şu da var ben Antalya da yaşıyorum
Edanurdg Gzd mayıs sonu doğdu kızım kalın askılı zıbın üstüne takım giydiriyordum serin olduğunu düşündüğümdw de ince penye yelek giydirirdim temmuz içib uzun kol zıbın almayın bence tabi nerede yaşadığınız da önemli
Gzd Katarsis benimde ilk doğumum nisandaydı, 3 aylık olduğunda kısa kollulara geçmişiz kafam karıştı 😂
antikoalababy Valla ben toplamda ikisinden de ay ay toplam 15 tane almıştım yeni doğan 2 tane yeter bence 3-6 daha fazla alın
Gzd Eliffffffffffff ama yenidoğmuş oluyo ya acaba üşür mü dedim, yoksa bende oğluma nisanda kısa kollu giydirmeye başlıyorum 😀
Fatosemir YasemiNYagmur1 ahahaha sonunu görmeden tahmin etmiştim zira ben Van’da yaşıyorum ve kısa kollunun bile üşüttüğü oluyor Temmuz ayında 😂
Gzd YasemiNYagmur1 hmm evett aslında kısa kollular yenidoğana uzun geliyo mantıklı , bizde İstanbul’da yaşıyoruz burası Antalya kadar sıcak olmaz ama yinede bunaltıcı oluyo, ilk 1-2 hafta uzun kollu giydirsem bebiş kendini toparlayana kadar olur sanırım 😌
Edanurdg Gzd Fatosemir yani bahsettiğim bu vanda eminim sabah soğuğu özellikle çok olur ama antalya da çocuğa uzun kol zıbın giydirsen pişer 🤣
Gzd Edanurdg oğlumda nisanda doğmuştu hiç böyle arada kalmamıştım😂 yenidoğan temmuza denk gelince kararsız kaldım kısa kollu giydirilir mi giydirilmez mi diye, ilk 1-2 hafta uzun giydircem sanırım 😀
Vanilya Gzd Sen mevsimlik al canım birkaç tane takım tulum. Müslim battaniye tek kat çift kat. İyi olur.
Lalande Gzd kısa kollu ve yarım kollu alabilirsiniz uzun kolluya temmuzda gerek yok bence fazla da almayın çabuk büyüyorlar ben kaç tanesini giydiremedim