Sevimnurk Arkadaşlar nolur yardımcı olurmusunuz 26 günlük bebeğimin poposu çok kötü şekilde pişik 2 haftadır ne kullandıysam geçmiyor bebeğim çişini falan yapınca canı çok acıyo kim ne dediyse yaptım ama fayda etmiyo yardım edermisiniz lütfen 😔😔
Annis-ogul Sevimnurk sudokrem oneriyorlar cnm denedin mi .aslında bepantol cok daha iyi pişik konusunda hemen geçiriyor ama
Baharkokulum Sevimnurk 1-Islak mendili bıraktım 2-Su ve pamukla silip sonunda kuru pamukla kuruladım. 3-Travazol kremi ince tabaka halinde her açmamda sürdüm 4-Çok sık bez değiştirdim. 5-Geçtikten sonra da aynı şekil pamuk su ve Mor Desitin kullanmaya başladım. Kaç kere çiş yapmış olursa olsun her açtığımda krem kuru tutmuş oluyor . Çok etkili birşey pişiği önlemek adına… geçmiş olsun ❣
Bebegimm1 Sevimnurk poposunu ilik duru suda yıkayın sampuan vs kullanmayın yikarken ıslak mendil kullaniyorsanız oda pisik yapar veya kullandiginiz bez de pisik yapar poposunu yikadiktan sonra sudocrem sürün fayfası olur ins
Sevimnurk Annis-ogul bepantolu kullandım ama hiç fayda etmedi sudokremide büğün söylediler ama daha denemedim
boncukanne Bizi hiç bi krem kurtarmıyordu.Her alt değişmede popsunu yıkayıp zeytinyağ sürüp üzerine pudra döküyordum o şekilde 2 günün içerisinde düzeliyordu.
Sevimnurk boncukanne bende sürekli yıkıyorum yeşil sabunla zeytin yağı falanda sürdüm ama hiç fayda etmiyo hatta dün açtığımdada artık kanama derecesine gelmişti
Asellina2020 Sevimnurk canım biz travozol kullanıyoruz çok etkili doktora da sordum kullanılabilir dedi 2 günde gectti kızımın pisigi kremi sürün biraz açık.kalsn daha çabuk iyilesiyo ve sabunla yıkayıp sür kremlerini doktor öyle söylemişti bize sudocrem de müthiş bı.krem tavsiye ederim
elvinmasal Eğer pişik geçmiyorsa ilk önce tedavi etmelisin ,Fito kullanabilirsin hemen geçirir ,sonrasında da Hametan tavsiye ederim
Sevimnurk Baharkokulum bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanmıyorum pamukla gülsuyuyla siliyorum 2 kutu travozol bitirdim ama tık yok
Gocmen Sevimnurk canm ben has zeytinyağı ile geçirdim varsa sür her alt açmada kısa zamanda geçer inşallah
Tugba10-5 Sevimnurk merhaba ben remolent pişik kremi kullanıyorum bezin yaptığı pişik için iyi geliyor hatta kendim de bacak sürtmelerinden kaynaklanan pişiklerde kullanıyorum tavsiye ederim.