Yenianne0606 Yagmuralmila boyu kilosuna göre biraz küçük gibi sanki ya. Benim kızım 4 aylıkken 6400 63 cm boy. 41 cmde kafasıydı. Doktorunuza sordunuz muu acaba
Vanilya Yagmuralmila bir çocuk doktoruna ölçtürün. Her ay belirli ölçüde ve her bebeğe göre değişen durumda büyümeli.
Yenianne0606 Yagmuralmila doktor normal dediyse normaldir o zaman bence. Her çocuğun gelişimi farklı yani. Ben kendiminkini söyledim ama sağlıklı olan bizimki diye değil yani. Önemli olan doktorunuzun ne dediği
Yagmuralmila Yenianne0606 sizinki 4 aylık Ken öyle galiba biraz korktum burda aynı durumda olan bı anne var mıdır die sormak istedim teşekkür ederim ☺️
Yenianne0606 Yagmuralmila tabi tabi 4 aylıkken öyleydi. Ben boy-kilo olarak acaba küçük mü diye düşündüm aslında. Ama aylık 1,5 cm büyüdüğünü varsayarsak aslında pek bi farkta yok sanırım.
Yagmuralmila Yenianne0606 yarın uzman doktora randevu aldım yinede gidip gösterecek sonucu buraya yazarım aynı durumda olan anneler için teşekkür ederim
Mu-Mi Yagmuralmila nöroloji ye gittim normal.dedi her ay takibi yapılacak bizim bingildak kapanmak üzere o yüzden gittim
MotherQueen Canım ebeler biraz abartıyor. Benim oğlanda 6 aylık baş çevresi 45.5 ebe aman Allah hemen doktora git dedi. Nerdeyse acile gidecektim korkudan. Doktorum gayet iyi bebek tombul demişti
Yagmuralmila MotherQueen evet ben onlara pek inanmadım ama sağlık ocağı doktoru öyle diyince küçük sınırda dedi adam takip gerekiyor dedi yeni geldim sağlık ocağından haliyle korktum..
MotherQueen Yagmuralmila endişe etme ama üzerindede dur ihmalde etme yani 🥰 Allahın izniyle birşeyciği yoktur