Karali Dört buçuk aylık kızıma doktor böyle dedi profa gösterin dedi başına böyle bişey gelen varmı 😕
YagmurKocer Karali gen hatasi oluyor bunlr. Buna sukur bence okadar buyuk bi sorun degil. Sirtindan anus oluyor bazilari ve hatta erkeklerin bazilarin pipisi sirtinda oluyor.
Karali Sarelim aslında küçük bebek her yeri birbirine yakın ama doktorun öyle söylemesi bizi korkuttu birde kıyas yapabileceğim etrafta küçük bebek yok
YagmurKocer Karali merak ettm internetten baktm da ektopik anterioer anus deniliyor. Ve birisi baska bi formda yazmis bebegin de ayni sorunu varmis ve ameliyat gerekiyomus
YagmurKocer Karali https://soru.doktorsitesi.com/ektopik-anus/1591021 Burda kadinin biri doktora soruyor
Damladenizim merhaba benim bebegim yeni dogdu bize de aynusını söylediler siz ameliyat ettirdiniz mi nerde hangi doktora gittiniz cevaplarınızı bekliyorum acilen
Damladenizim Karali ben yeni dogum yaptım bize de aynsını söyledi doktor ameliyt ettirdiniz mi ne yaptınız cevaplaınızı bekliyorum
Karali Damladenizim hegar buji kullandık genişlemesi için sizde bir profesöre gözünün çünkü hiç bir dr bilemedi ne oldugunu
Damladenizim Karali merhaba kızım ameliyat oldu simdi hegar buji kullanıyoruz biz de. sizin kızınız ameliyat olmus muydu yoksa sadece buji ile genişletek yeterli oldu mu. acıbademde yenidoğan dr farketi prof burak bey ameliyatı yaptı
Karali Damladenizim yok biz ameliyat olmadık hegar buji ile düzeldi galiba kontrole gitmedik ama rahat yapıyor artik
Damladenizim biz suan 5 ve 6 dayız 7ye gececegiz ameliyat oldu sonra bujilere basladık sizin hangi dr tarafından farkedildi