Semaylmz18 Kızlar şok markete havuzlu kaydırak geliyor almak istiyorum malum bu zamandan pek dışarı çıkılmıyor evi eğlenceli bi yere dönüştürmeyi düşünüyorum alan var mı aranızda güzel mı kullanışlı mı
Melisamom99 Semaylmz18 bine gelmişti aldım çocuğunuzun kendi odası varsa çok iyi bi uğraş neden derseniz benim çocuğa 9aylıkken aldım havuza atlıyor kaydıraga çıkmaya çalışıyor toplarla oynuyor bayağı bi sevdi ama salona koyduğumda çok her kapladı ve her yer top okuyırdu
squirtle Semaylmz18 yorumları okuyunca benmde alasım geldi ama sanırım oğlum daha çok çok küçük bunun için☺️ Kaçıncı aydan sonra oynamaya başlıyorlar☺️
Semaylmz18 Melisamom99 oyun odamız var evet evde canı sıkılıyor en azından onunla vakit geçirir değişiklik olur
Ayprens Bizde geçen gün aldık çok güzel top havuzlu toplarda baya fazla kaydırak sağlam ve güzel oyun olsun diye ben bile kayıyorum 🤣 zayıfım ona güvenerekten kaliteli bişey yani
squirtle Semaylmz18 benm ki 5 aylık😅😅 bzimm dahaa çok yolumuz varmış kaydırak için😅eşime alalım desem oldu olcak çocuğun askerliğinide al der😅
Eminos Semaylmz18 ogluma amcalari havuzu ve toplari arkadasim da dogum gunu hediyesi kaydirak almisti cok seviyor 23 aylik olacak 1 yili geckin zamandir oynar