humamomss Kabızlık yada herhangi bir sorun oluyor mu ben evolvia kullandımda ondan bulamadım yakınımda aptamil nasıldır diye merak ettim
Ogulcan humamomss canım ben ar mamayı kusmasını engellemesi için kullanıyorum 4 aylığız 3 kaşık özel mama 1 kaşık ar mama kullanıyorum beni emmiyor canım sadece mama kullanıyoruz
humamomss Bende midesini tutsun kusmasın diye günde bir iki kere veriyorum özel mama derken nasıl yapıyorsunuz bizde bu gidişle memeyi bırakcaz gibi geliyor mama fiyatları malum nasıl olcak bilmiyorum
Ogulcan humamomss canım bizim raporlu mamamız alerjimiz var bizde mama+meme gidiyorduk bıraktı maalesef şimdi sadece mama kullanıyoruz
humamomss İnşallah kuzular şu sıkıntıları tez zamanda atlatır bizdede reflü var o yüzden kullanıyoruz
Ogulcan humamomss inşallah canım reflü yeni doğanda normalmiş canım 6 ay sonra yavaş yavaş bitecekmiş
humamomss Ogulcan 6 ay yada 1 yaşına kadar diyorlar inşallah o zamana geçer midesi ağzına geldiği için yavrum istediği kadar ememiyor kesiyor yarıda zorlanıyor reflü kolik hepsi var bizde
Ogulcan humamomss inşallah canım kolik olmak +zor canım Allah yardımcın olsun ben yataş ın reflü yatağını aldım çok rahat ettik birde beli lastikli giydirmiyorum canım hm beli lastiksiz takımları var onlardan alıyorum birde tulum giydiriyorum