arvennanne Merhaba annelerr💙 oğlum 1 yaş 25 günlük ama ben daha regl olmadım. Doktorum emzirdiğim sürece regl olamayabileceğimi, normal olduğunu söyledi. Bu aralar yeni bebek düşünüyoruz. Benim gibi regl olmadığı halde hamile kalan anniş var mı acabaa🙃😀
Ogretmennannee1 arvennanne 1 seneye kadar normal görüyorlar ama siz dr gidin bence 1 seneyi geçmiş. .bende emziriyorum 6 aylıkken oldum ilk
Browni_61 arvennanne ay ne guzl 35 gun felan lohusalik kanamam sürdü. 40 ım cikti 2 gün sonra tekrar kanamam oldu adetti herlde ama cok deildi yani ped kullanmadn sadce pecetyle durabildm oecete bike sizdirma yapmadı cok deildi adet mi oldm acaba suan 48 günlk bebegm
Gamze_11 arvennanne 6 ay normal diye duymuştum ama doktor dediyse doğrudur benim görümcem de bir sene olmamış benim de oğlum 3ay 11 günlük bu ayın 8nde oldum
Ogretmennannee1 arvennanne doktorum 1 sene dedi bana . Emzirdigin için normal görülür dedi. Siz yine de gidin bence . Hiç olmamış siniz birde 🌸
arvennanne Browni_61 lohusalık kanaması 50 güne kadar uzayabiliyor diye biliyorum ama yanlış bilgi vermeyim. Benimde lohusa kanamamın sonlarına doğru dediğin gibi az ve kesik kesik gelmişti. Regl olmayabilir.
Sinemisssss Doğumdan 2 ay sonra regli oldum hemde nasıl bir regli ama dediğin şeyi hiç duymadım canım