Kadriye043043 Hanımlar merhaba ilk bebeğim pek bi tecrübem de yok ek gıdaya geçmek istiyorum bebeğim 6 aylık oldu bugün biraz bal kabağı verdim içine zeytin yağı katarak siz neler verdiniz bebişlerinize yardımcı olur musunuz 🖤💕
Ogretmennannee1 Kadriye043043 patates havuç brokoli karnıbahar hep haşlayarak ilk tadım yaptırarak verebilirsin . Meyvelerde öyle ilk tadım sonra karıştırma
Miniklord Kadriye043043 bizde bal kabağı tadımındayız daha önce brokoli yoğurt havuç mandalina tattık . tam altı aylık olmadığı için blw yapmıyorum oyüzden kabağı haşladıktan sonra tabağa biraz elimle çok az sütümden sağdım kabağı onunla beraber ezdim hafif pütürlü püre gibi verdim . Bugün de devam sütü ile hafif karıştırıp yine püre yaptım . Bakalım bundan sonra tatlı patates var 🤷♀️
Miniklord reisbaby 5 ay 18 günlük meyve süzgeçleri var ya emzik gibi e bebekten ondan aldım onunla verdim
Miniklord reisbaby ben verdim üç gün kuralı ile bir sorun olmadı ama tabi ki her bebeğe iyi gelmeyebilir . Bu konuda bişey diyemem
Emelmirac Miniklord bnm bildigm mandali alerji icin degl asidik oldugu icin verilmiyor. Keza portakal,kivi de aynen bu sekilde