AsyaTln Kızlar hipp pirinç unu kullanan var mı ? Hazırlamasını su ile yapıyorum ama Ocak da pişmiyor ılık su ile kasede hazırlıyorum öyle yazıyor ama hep nette baktığımda pirinc unu pişiyor bu işde bir terslik var die düşünüyorum yardım edin kullanan var mı nasıl hazırlıyorsunuz ?
Mysunshines17 AsyaTln Hipp,herobaby,arimama vs bir çok ürünün pismeden hazırlanan pirinç unlu maması var.Yanlis olan bir uygulama yok üzerinde zaten kullanım talimatı yazıyor ,ılık su ile ölçüsüne göre hazırlayıp Muhallebi gibi yedireceksiniz
AsyaTln Selinglr evet var sitesinden baka bilirsiniz sütü içermeyen tek pirinc unu bizi mi sütü alerjimiz varda. Fotoğrafı yüklüce mi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
AsyaTln Mysunshines17 ayyyy çok tşk ederim evet bende ılık suyla hazırlıyorum kaynarmış soğumuş su ile ama icime şüphe düşmüştü tecrübesizliğinin annecim bide süt alerjimiz var ek gıda da çok zorlanıyorum doktorumuz pirinç unu yap ve verdiğim mamayı kat dedi icine vitamin alması icin mamadan tek başına yemiyor cnk de çok saolun içim rahat etti
Mysunshines17 AsyaTln Rica ederim ne demek 🙏 Bende kullanıyorum kullanımı daha kolay ama ek olarak ayrıca ben kendim yapıyorum pirinç ununu evde aklınızda bulunsun normal pirinci yıkayıp kurutup degirmende çekiyorum sonra bunu çorbalarına purelerine yemeğin ickne koyuyorum mutlaka