Betsel Lavin_Duru bi ara bizde sıkıntı yaşadık 3 e başlamştık ama hep 2 vardı bebelac sayfasına yazmıştım oda temin edene kadar 2 verebilirsiniz tek 1 şey farklıymış içindeki öle demişti valla da bu aralar artık geldi piyasaya
Lavin_Duru Mehmetereninannesi yanı isimden dolayı bakicidaydi bebeğim pandemi dolayısıyla çalışmıyorumoğlumla ilgileniyorum 9 aylık ama bakıcısı o zaman değişen bir şey yok 2 de 3 de olsa kullanibilirsin deyip o zaman 1 numara yoktu 2 yi açıp kullanmis bir sey olmaz demişti Şimdi 2 numara 6 9 ,3 9 12 ay oluyor ama şuan 2 numara alsam sıkıntı olurmu bilemedim bakıcısı olmaz dedi aradığımda
Mehmetereninannesi Lavin_Duru bakıcısına degl olması gerekene bakın boşu boşuna numara verilmiyor ona göre vitamini vardır içinde
Miracs Yapmayın lütfen bu hatayı babalar bile yapmıyor. Eşim geçen gün 1 saat boyunca market gezdi 2 numara mama bulabilmek için o bile demedi 3 alsam olur mu diye, birde benim bebeğim 8 buçuk aylık. Güvenemedim o bakıcıya ben. Bence bebek bakmayı bilmiyor
Lavin_Duru Miracs söyle bir şey çocuk 6 aylık diyelim 2 numara kullanması gerekiyor gidip de 3 numara alıp 9 12 kullanmıyoruz kesinlikle Siz yanlış anladiniz tekrardan bulamadıysak 1 numara alıyoruz