Emineyk Kızlar bebeğim 7 günlük 5 günlükken sarılık değeri 19 çıktı şuan 13 e düştü mavi ışık aldık böyle olan var mı atanız da ?
kubra2608 Emineyk biz 2 kere hastanede yattık.1 aylıkken de tamamen geçti sarılığımız.Sık sık besledik zamanla geçti şükür sizde yemesine hep dikkat edin çok çabuk yükseliyo
Aalinaa Emineyk biz.. 4günlük 16ydı doktor sık beslenme verdi ve ortam 23 derece olcak dedi yarına kadar bacaklarında olmassa düşüyor dedi olursa mecbur ışık .. sizin bi anda mı çıktı?
Mbal Emineyk 21 oldu bir gece hastanede ışık aldı 😓tam ememedi diye oldu sanırım. Şu an 25 günlük hala biraz sarı. Anne sütü sarılığı sanırım. Geçer dedi doktor zamanla. Geçmiş olsun.
Adamira Emineyk merhaba bebegım 20 gunluk bız de ılk hafta sarılık olduk 17 cıkmışdı 1 gece hastanede ışık verıldı 9 a düştü yakından takıp edin
Emineyk Ae kubra2608 besliyorum onda bir sıkıntı yaşamıyorum zorla uyandırıyorum yine besliyorum ama korkutuyor bu durum beni
Emineyk Aalinaa kontrole gittiğimizde öğrendik sıcaklığın fazla olması iyi değil mi biz kaloriferleri sonuna kadar açıyoruz üşümesin diye
Mom_teacher Emineyk bizim 5günlükken 16çıktı, 20üzerine tedavi yapıyorz dedi doktor, 2saatte bir emzir, florasan ve gün ışığı önerdi doktorumuz, uyanmasa da ben uyandırıyorum 2saatte bir, bugün 9günlüğüz sanki daha da azaldı gibi🙏🏻