Ceycey35 2.5 aylık oğlum var saatte bir meme emiyor enfazla 15 dakika doktor 2 3 saate bir ver dedi ama buna engel olmak zor bebegim aciktimi ortalığı yıkıyor 1 dakika bile oyalayamiyorum
Prenses Ceycey35 Ozlemberkay iremby Oznur Kızlar bende doktora gitigimde böyle dedi ama açıklamasını yaptı Bebişin gazı var sen 1 saate bir verirsen o yediği ni eritmeden sen tekrar verip gaz üzerine gaz oluyor ve sancısı daha fazla oluyor bu sefer hiç durmaz ve kendini daha fazla sıkar bebiş fazlasıyla rahatsız olur dedi ağladığı zaman emzik ver ve tekrar uyut dedi gerçktende dedigini yaptım kızım rahatladı geceleri
Aytenesn Ceycey35 doktorlar bebek beslenmesi üzerine eğitim almıyorlar maalesef sen bebek istedikçe ver emzirmenim saati olmaz 3 saati geçmesin yeter
Hyrnnsa Ceycey35 çok biliyo o doktor ver bişe olmaz 2 saati geçiktirme demek istemiştir saatli ver diye değil benim kızım 3 ay 13 günlük her istediğinde veriyorum tonton bi kızım var ❤️
Ozlemberkay Canm acikinca ver ne olackki demki acikiyor ki isiyyorki yada gazi varki agliyor emiyor rahatliyor belkide sna ihtiyaci vardr
iremby Oznur doktorlar hep oyle diyorlar. Her bebek aynı degildir. Onlar genel terimlerle konusuyorlar. Literatürde 2-3 saatte bir emmesi yeterli diyor bebegin onlarda önlerine gelene ayni seyi soluyorlar. Oysa her anne bebek farkli. O bir genelleme.
behrem Prenses kesinlikle ben de araları açınca oğlum o kadar rahatladı ki anlatamam 3 saatte 1 emiyor gündüzleri, gece de 4-5 saatte 1. gaz sancısı olan bebekleri sık emzirmemek daha iyi bence. 2 buçuk aylık bu arada
Yaaren Prenses cok dogru. Ilk iki ay istedigi zaman emebilir ama sonra mide asidi aktif oluyo ve midesindekini hazmedemeden yenisi geliyo bu sefer midede bi karmaşa oluyo ya gaz sancısı çekiyo yada kusuyo bebekler. 2 saat ideal bu donemde emzirmek için
Ceycey35 Prenses benim bebeğim emzik almıyor ki keşke alsa oyalayamiyorum bile normalde ağlamaz sadece uykusu gelince ağlar ama acıkınca farklı ağlar durdurmak mümkün değil
Mustafayusuf Ceycey35 bakma canım sen doktolara. Ben bebeğimin kesintisiz 3 saat emdiğini biliyorum. Ne zaman ne kadar istiyorsa emzir
behrem Ceycey35 1,5 2 saatte bir emiyordu önceden. oyaladım, oyun oynattım, evde gezdirdim başta sonra o da alıştı 3 saatte bir emmek istiyor şimdi
AygulSina Ceycey35 bende her istediginde veriyorum ama genelde 3 saate bir emer bazen cok istedigi oluyor bende itiraz etmiyorum nolcak ver gitsin bosver doktorunu. Bizimkiside 10dk emiyor en fazla 15 olsun. Doktorum bana bisey demedi bu konu ile ilgili