Damla15 Zehra243 ben 7 aylıkken başladım vermeye, tavuğu haşladım suyu soğuyunca buz kalıplarına döktüm buzluğa koydum donunca çıkarıp saklama kapına koyup buzluga attım, corbalarına 2 3 küp atıyorum.
Esmaerol Zehra243 7.ayda basliyor normalde ben vermeye baslamistim senin 8 aylik ise corba olarak vereblrsin tavuk suyunu dondurucuya atip sonra da kullanablrsin
Cheddar Zehra243 organik tavuksa verin yoksa normal tavuklar hiç sağlıklı değil maalesef. Çorbasını yapabilirsiniz sebzeli
Damla15 Zehra243 havuç patates ve budu güzelce haşlama yapın tavuğu içine didikleyip yedirebilirsin yada sadece tavuğu haşla yoğurdun içine didikle ben bazende bulgur pilavı üstüne didikleyip yediriyorum.
Esmaerol Zehra243 en yağsız kisim gogus oneriyolar once istersen onu hasla dogramadan yanına havuc patates sogan atip haslandiktan snra bebegin yiyebilecegi kdar kucultup verebilirsin veya sehriyeli tavuk corbasi yapabilirsin oyle yedreblrsn suyundan da katablrsn corbaya yarisini da dondurup parca prca yemeklerine katablrsn