Kerem_im Arkadaşlar merhaba daha çok yeni anneyim 11 günlük bebeğim var ve ben mastit oldum bu sorunu yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz nasıl geçer
Merve1134 Kerem_im ters emzirme.yontemini dene sol göğsünü mesela tersten tuttur bedeni boşa gelecek şekilde hemen geçiyor sıcak suda masaj bide benim olduğu gün geçti
Eliffffffffffff Kerem_im Eczanelerde küçük su torbası satılıyor. Sürekli göğsüne koy onu sıcak sıcak. 1 kerede işe yaramıyor bazen. Geçinceye kadar yap. Yumuşat, sonra sağ. Tekrar koy yumuşat, tekrar sağ. Böyle böyle göğüs boşalır
Nik_mik_yok Kerem_im koltuk altına sıcak su torbası koy ve ters emzir .beni rahatlatan şey bunlardı. Bebeği yatır, kendin üzerine eğil öyle emzir ,bu bana çok iyi geliyordu
Edalyaaaa Surekli mastit olan göğsünü emzir cok aciyo ama yapman lazim. Dusa girip göğsünü masaj yap. Sicak havlu yada su torbasi koy. Pompayla sag. Bn bu sekilde yaptim ertesi gune gecti sadece aciyodu hafif hafif emzirirken oda bi kac gune geciyo. Gecmis olsun canim 🙏
Kerem_im Hepiniz çok saolun kızlar hepsini deniycem yeterki geçsin. Bu süreç bebeğimde meme reddini de başlattı🥺