Ssssraa Bu doğru mu arkadaşlar ? Dışarı çıkmam lazım ama sokak değil eve gideceğim ama dışarı çıkacak tabi haliyle 🌞 anladınız siz 😅
ikizminikler Ssssraa hiç bişey olmaz ne güzel ferah ferah sanki üzernde suyuyla çıkarıcaz çocuğu dışarı çok saçma 😂 annem lisedeyken bile banyo yaptın dışarı çıkma derdi aşırı sinir olduğum bi mevzu
Balkizlarim Ssssraa ben banyo yapıp çıkarmam arka sokagimda kayinvalidem mesala anne yıkadım gelemem diyorum 🌼
Deletedmom_50 Ssssraa bebeği banyodan ıslak ıslak doğru sokağa çıkarmıyoruz ki sonuçta, bence bir sakınca yok. Ben de zaman zaman çıkartıyorum 😊
Ssssraa Ya bana doktor şey demişti dışarı buz kesse bile yıka sadece yıkarken üşümemesinin önemli olduğunu düşünüyorum, sonrasında ne olacak ki Balkizlarim ikizminikler
ZmrtKby Eşimle çok tartıştığımız bi konu Kesinlikle ihtiyacı olan her an yıkanması gerektiği tarafındayım ama akşam uykun saatine yakın dışarı çıkacaksak hava genel anlamıyla soğuksa yıkamamı istemez hayta okadar ki humşartlarda kendi de yıkanmaz 🤣😅🤣
FerahKuzum Hohomoromu yani duştan snra bi uyur uyanırsa bşiy olmaz 😊 neden öyle yazmşsam biz hep öyle kullanıyoruz da ay kusura bakmayın
Hohomoromu Ssssraa yaptırma ozamn canım bı bebek ne kadar kirli olabilir popousunu yıka belden aşağı elini yüzünü yıka tmm miss
Pamuk_seker Ssssraa hicbirsey olmaz cikar gönül rahatlığıyla banyo yapmak mikroplardan arindirir gözenekleri acar ferah ferah 2 dakikadan hasta olmaz 😆
Minikcivcivim Ssssraa benimki olmuyor ama sizi bilemem 😅 şapka atkı vs sağlam giydirdikten sonra bişi olacağını zannetmiyorum 🤨
annesinin_kizi Ssssraa canım işin varsa çık tabi bne üşüyüp hasta olucak düşüncesindeyim ama ben çıkarmam banyo yaptıktan sonra
Busraata Ssssraa 1bucuk yaşindaymiş bişey olmaz ya ben küçük sanıyordum dogru kiyafetler giydir yeterli 😌