Sevgili anneler bebeğimle yeni dünyamızda 18.günümüz.37+2 de dünyaya geldi pozitif normal doğumla😍❤ama sonrasında..Çok yorgun düştüm, lohusalığın vermiş olduğu hal ile yaşadıklarımla da çok ağladım.. Kayınvalidem ailesi, eşim, doğum sonrası ve hamilelik sürecimde yaşadıklarım ..Sürekli ağzının kenarına dokunup aç bu çocuk diyip veriyordu kayınvalidem. Ona sinirime bazen hayır diyip almıyordum ama o zamanlar gerçekten doyduğunu biliyorum.bir de sarılığı sınırda çıktı. Doktor bol emzir çeksin dedi.göğsüm yara uykusuzluk moral bozukluğu iyice harap etti beni. . Şimdide bıraksam saatlerce emer sonra kendi bırakıyor. Annem diyor ki dr 20 dk emzir dedi, dolduğu gibi çıkar kucağa alışır sonra diyor. Ama kendisi emip kendi bıraktığında öylece kalmak istiyır gazını almak için bile kaldırsam başlıyor ağlamaya. Ve fazla sütü kusuyor korkuyorum ya reflü olursa diye. Bir de göğüs uçlarım çatladı gayet güzel veriyordum ilk hafta yara oldu mustela gümüş kapak kendi sütüm ile toparlamıltı şimdide çatladı ne yapayım … Lütfen yazın☹️😖😩ben böyle sürekli emzirdem dr 20 dk dedi ama 40-50 dk bir saat emzirsem fazla geleni kendi kussa,reflü olur mu kucağa alışır mı. Yenidoğanla nasıl bir yol izlediniz izliyorsunuz. Onu sürekli öpüp kokluyorum her emmede alt açmada konuşmaya çalışıyorum anlatıyorum. Ne yapayım nolur yazın. Güvenli bağlanma mı.. Kucağa alışma mı.. Anlamıyorum kafam allak bullak.