tlynlll Kızlar uncalıya gidiyordum Kaan bey ilgisiz geldi mesaj attım bi konuyla ilgili dönmedi 😬 başka bi doktor Öner’iniz var mı ?🌸
Medusafer tlynlll benim kızımın doktoru Nedim doğan ne zaman mesaj atsam hemen cevap verir çok memnunuz normalde fethiyede yaşıyorum o yüzden istediğim her an ulaşabilmek önemli benim için
Fatmak89 tlynlll Akdeniz şifa Hüseyin hoca var ona götürüyorum ilgili doktor her istediğim dede ulaşabiliyorum
hulyadurmus tlynlll canım Akdeniz şifa hastanesi doktor Hüseyin Beyi önere bilirim işin de çok uzman ve ilgili✨
Medusafer tlynlll ozel muayenehanesi var ama hastane istiyorsanız kuzenim kizini memorialda aşkın diye bir doktora götürüyor çok memnun bizim alerji durumumuz olduğu için Nedim beyi tercih ettik
tlynlll Fatmak89 teşekkür ederim araştırcam benim kızımda alerji var onun için ilgili doktor istiyorum 🌸
Medusafer tlynlll maalesef bizde çekiyoruz alerjiden kizim 7 aylik daha kurtulamadık insallah bir an önce çözüm bulursunuz
bsragunay tlynlll medstar topçulara gidiyorum Cemal Utku saygılı ben çok memnunum ilgili bir doktor yazdığımdada dönüş yapr her zaman
tlynlll HandeSs bende öneriyle gittim ama bence çok ilgili değil hastalarla hatta telefonunu istediğimde vermek istemedi bende rahatsız etmem çok dedim hep öyle söylerler zaten dedi imalı bi şekilde 😒
tlynlll BirEylulMeselesii orası bana çok yakın ama o hastane de bi ara virüslü sayısı çok diye duydum hamileyken soğudum 😂