annesinin_kizi Nida1404 canım diş evet ama hemen çıkmıyor yaa kızımın uzun süre bu şekilde kaldı sonra çıktı 4 ayından beri bu şekilde kaldı 7 buçuk aylıkken çıktı ilk dişi hemen ardından 2.çıktı
Pamuk_seker Nida1404 geliyor sanırım disler ama hemen cikmaz 1 aya falan ancak cikar tamamen kisa zamanda azicik patlar gerisi gelir bizde 5 bucukta beyazdi 6 da alt üst biranda cikmisti
Nida1404 annesinin_kizi yaaaa 🥺 teşekkür ederim canım 💜 o zaman bu huysuzluk uykusuzluk dişten değil 🙄
3melekannesiii Nida1404 az kalmıs gibi duruyo cnm ama bazen şişip beyazlamasından sonra bile gec cıkarsan bebekler oluyor mesela bizde ne huzursuzluk ne uyku düzeni bozulması ne yemek reddi yasamadan kasıga diş tık tık edince anladım diş oldugunu Bi Baska akrabamın bebegi de 4 aydan itibaren diş etleri şişti engebeli hal aldı her gören erken cıkarcak dedi bekledik ama 9 aylıkken cıkardı
Nida1404 3melekannesiii o kadar uykusuz ve o kadar fazla emmek istiyor ki bende diş sanmıştım galiba değil teşekkür ederim canım 💐
Nida1404 meliike00 ben tüm huzursuzluk ve huysuzluğunu deli gibi emme isteğini dişe bağlamıştım ama şimdi sorun ne acaba 🥺 teşekkür ederim canım
Nida1404 Milagrosss geceleri devamlı ağlayarak uyanma emmeden uyumama geceleri olan huzursuzluklar dişe çok varsa dişten değilse neden acaba 🥺 teşekkür ederim canım💐
Milkadimitrova Yok , diş çıkması için kabarcık gibi oluyor patladığında diş çıkıyor , oğlumun kaç ay böyleydi daha zamani var gibiduruyor
annesinin_kizi Nida1404 bu sıralarda benim kızım dada huzursuzluk vardı ama uykuda sıkıntı yapmadı tam çıkaracağı zaman uykusunda uyanıp ağladı 1 saat Kaç aylık bebeğin İçi su dolu dişilik varsa buzdolabına koy biraz soğusun sonra eline ver azına aldıkça ferahlatır Yoğurt yedirirn diyorlar diş için
3melekannesiii Nida1404 pek olmaz annesi diş demek için doktorlar dahi kararsız kalıyo örnek vermek gerekirse oglum 1 gece ateslendi Baska belirti yok 5 bucuk aylık hastaneye acile gittim inip cıkan Bi atesi diş etlerine de bakar mısınız dedim baktı evet annesi diş cıkarcak bu hafta patlar dedi ama oglum covid olmus megersek dişle alakası yok 7 ay 10 günlükken cıkardı ilk dişini 😊
meliike00 Nida1404 dişten olur evet ama diş çıkmadan çok çok daha önce kaşınmaya başlıyor bu durumda huzursuzluk yapiyor emince de kaşınma hissini gideriyor biz 4. Aydan 8. Aya kadar yaşadık bu durumu malesef
Nida1404 annesinin_kizi 5 ay 22 günlük canım diş kaşıyıcılarını kabul etmiyor ama evde ne varsa yemek istiyor her şey ağızda acaba gazı mı var ekgıdaya geçtik çünkü o yüzden mi uyumuyor Allahımmm şüpheli günlere geri mi dönüyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nida1404 Pamuk_seker inşallah dediğiniz gibi bizde çıkarırız hemen de bunca sıkıntılar dişe bağlıdır canım, teşekkür ederim 🥰
annesinin_kizi Nida1404 canım havuç ver eline kemirsin dursun parçalayamaz da ek gıda olarak velet veriyorsun
Nida1404 annesinin_kizi kabak bal kabağı havuç patates brokoli tadımladık brokoli gaz yaptı galiba 3 gün kaka yapamayınca bıraktım canım meyveye geçtik elma tadımladık 3 gün dünde armuta başladık bir de 2 gündür bal kabağı patates soğan sarımsak haşlayıp çatalla ezip kimyon ve zeytinyağıda ekleyip birazda suyla açarak mamadan biraz daha pütürlü kıvamda yediriyorum. Bu huysuzluğu gece kalkmaları bırt yaptıktan sonra rahatlatıp uyuması falan derken tüm sorunları gazda olabilir diye düşünüyorum ama ne yapcam bilmiyorum