KuzeyBaturunAnnesi ayse14 merbaba, kullanmaya devam et canım.benim oğlumda kolikti ne damlalar kullandım tek çareyi biogia ile aguline şurupta bulduö.ilk yuturken tiskinir gibi tapıyo aöa sonra alışuyo içindeki şırıngayla ver .ben günde 3 kez 2.5 ölçek veriyorum
ayse14 KuzeyBaturunAnnesi tesekkurler biogaia bi kutu biz de kullandik ilk ay ama ikinmalari pek kesilmemisti,bn de belirli araliklarla 3 kere de vermeye basladim bugun ins biz de fayda goriruz sagolun
Burcu93 ayse14 cok haklısınız bunu panik atak bi anne olarak söylüyorum o kadar kötü bi lohusalık geçirdim ki bu ıkınmalar falan delirirdim. Kendi kendine asla gaz cıkaramaz derdim ama hepsi oluyor biraz sabır🥰
ayse14 Alparslan12 evet ben de bu aksam kasikla vermeyi denedim,bence de cok fazla ve fazlasi da galiba ishal gibi yapiyo cocugu onu farkettim
lazannesi ayse14 ben kullanıyorum canım o şurubu yutarken bebekler nedense zorlanıyor benimkinin de nefesi kesilir gibi olurdu ben manasına katıyorum 8 aylık oldu hâlâ gazı olunca veririm
ayse14 lazannesi evet aynen degisik ses cikariyo boguluyo gibi yapiyo kendini,mantikliymis sizinki de aksam mamasina ekleyebilirim bem de tesekkurler canim