bebekzeynep Kızlar Günaydn. Kızım 9 buçuk aylık ve dün sabahtan beri ishal akşama kadr bekledim baktm bez sayısı 8i buldu acile götürdüm yanımda en son yaptığı tuvaletini de götürdüm belki doktor bakar eder diye. Doktr bisey yok ek gıda kaynaklı olmuş dedi ama ben kızıma yabancı olduğu hiç bisey yedirmedim. Senin yediğin bisey yapmıştr dedi bende sadece tavuk çorbası icmistim önceki gün o yapar mı bilemedim. Diş filan mı çıkıyorda ishal oldu acaba dedim diş ishal yapmaz dedi. Zingo şurup ve birde sıvı desteği olsun diye bi toz karışm yazdı gönderdi. Zingoyu eve gelince verdim ama diğer karışım uyku saati gelince yetşmedi gece boyu şükür hiç yapmadı ama biraz önce bir yaptı kıyafetlere kadar taştı. Şimdi bu durumda daha ne yapabilirim doktra güvenip ilaçların etki etmesini mi bekleyeyim yoksa başka bir doktora mı gideyim. Bu arada diş ishal yapar mı yapmaz mı?
Prensannesiyimm bebekzeynep havuç suyu veya taze havuç, muz, pirinç lapası, pirinç çorbası veya pirinç suyu, patates haşlama veya püresi, yoğurt ve ayran, leblebi bunlar ishale iyi geliyor canım denemek istersen
Gorkeminannesiii bebekzeynep benim bebeğim 4 dis birden çıkardı hiç ateş ishal olmadı ama bebekten bebeğe fayda var bence diş
Prensannesiyimm bebekzeynep tabiki de yapar canım o nasıl doktor anlamadım sen bakma o doktora 3 günü geçerse tekrar hastaneye git bence Allah kolaylık versin
Gari_de_Gari bebekzeynep muz ver,patates haşlaya bilirsin birde pirinç çorbası yapabilirsin biraz koyu.Bebekten bebeğe değişir bu kimi bebeğe ishal yapıyor diş kimi bebeğe fazla etkilemiyor bile. çok geçmiş olsun 💐
bebekzeynep Prensannesiyimm ayy zaten hiç güven vermemişti bana ya bugün de takip edeyimde tekrr götüreyim madem
bebekzeynep Gorkeminannesiii benim kızımında 6 tane disi var canım daha onlarda hafif ateşi olmuştu.. bu sanki banada dis gibi geliyor