Sekerportacali Merhaba Dün mukuslu kaka ile ilgili post açmıştım. Bugün sarı renkteydi vekakasında nokta gibi kırmızı 2 tane leke vardı. Birkaç saattir de yanağı böyle oldu. Bu aralar farklı olarak hurma,pekmez ve yulaf tuketiyorum. https://hizliresim.com/pZyw48
HilalGokalp Sekerportacali sanırım alerjik. Bizimki de ne zaman süt ürünü yesem bi lokma bile yesem hemen kanlı çıkarır onu.
HilalGokalp Sekerportacali yanağı kuruluktan olabilir bu arada. Hava çok soğuk malum ciltleri kuruyor 3 4 gün önce Gökalp’te (oğlum) vardı losyon sürdüm nemli tutunca geçti.
BGY Sekerportacali egzamaya benziyor bizimki de şuan yanakları aynı şekilde kakasinda kan gormedim sadece. onun dışında deterjan şampuan nemlendirici herseyini değiştirdim. bol bol nemlendiriyorum ve arada karbonatlı su ile siliyorum
Sekerportacali HilalGokalp of çok üzgünüm 😣 kilo alımından belliydi zaten o kadar çok emen bebek 600 Gr anca alıyordu.
HilalGokalp Sekerportacali alerjik olmasıyla kilosunun alakası yok bence bizimki de alerjik ama kilo alımı normal.
HilalGokalp Sekerportacali bizimkinin de yüzü geçti ama karnı hep böyle oldu. Tanıdık vasıtası ile çocuk profesörüne sorduk. Alerjik dedi çikolata fındık fıstık yediğim için olmuştur ya da şampuanını değiştirdiğin için olabilir dedi