Suheda10 Kizlar bebeğim 2 bucuk aylik. Kundak yaparak uyutuyorum yapmazsam elleriyle uyandiriyor kendini ne zaman kundak yapmadan uyutmaya baslayabilirim acaba
Eyllebr Suheda10 gündüz uykusundan kundak yapmıyom gunduz elıyle kendını uyandırmıyor ama gece yapmak zorunda kalıyorum sürekli elıyle yüzüyle oynuyor
Crayzz Suheda10 canim kundağı hiçbir doktor önermiyor kalça çıkığı yaptığından dolayı ve bir çok kötü etkisi varmış doktor bize üstüne basa basa kundak yapmiyorsun dimi diye sordu yapmamani tavsiye ederim
eymenugur_721 Suheda10 6 ay 12 günlüğüz hala kundak yapıyorum kendi kendine bırakmadığı sürece kundaktan çıkarmam daha güzel uyuyor öyle olunca elleri açık olunca uyumuyor Max 10 dk
ilkgozagrimmm Suheda10 Eviniz soğuk değilse yapmayın bence. Ben 2.aya girerken yapmayı bıraktım. Battaniyesini iki kat yapıyorum bı de yorgan örtüyorum sıcacık oluyor yine
kubraozkan Ayına kadar yap sonra zaten istesende yaptırmıyolar o el oradan bi şekilde çıkıyo ve kendi uyuma şekline göre ilerliyo canım 😅
Murbella Crayzz sadece ellerini kundaklayabilir buna yarim kundak deniyor. Bi zararı yok yarım olunca. Bacaklarini sikmadan bende yapıyorum bi sıkıntısı yok. Hatta öneriliyor çocuk daha rahat uyuyor diye. Ayrıca bir sürü hazır kundaklar var ayni şekilde bakabilirsiniz
Crayzz Murbella hazır kundaklarin olduğunu biliyorum fakat bizim gittiğimiz bütün doktorlar kesinlikle önermedi. Biz hiç yapmadik , reflü yataginda yatirdim ve gayet huzurlu uyudu. Kundak yerine reflü yatağını tavsiye ederim.