Aslisal Kızlar bebelac gold 1 aldım icerigine baktım simdi şeker yazıyor kullanmalimiyim kullanmamaliyim bilemedim zararı olirmu ki😔
Nsbfn Aslisal ben kullaniyorm memnunum kilo aldirimi tam.yerinde öyle sisirmiyor cocugu tam ideal ayiyla mesela sadece mama ile besleniyor
Minikprenseees Aslisal mamaları çoğu içeriği aynı zaten Dr bize de bebelac önerdi hatta kusması varsa bebelac Ar olanı alın kusma kesiliyor
Aslisal Şeker zararlı sonuçta bide daha bebek bunlar kafam cok karisti degistirsemde ne alıcagımı bilemiyorum 🙄
Havvahavvaejderha Aslisal bence bebek icin zararlı olsa bebelac gibi büyük bi firma coktan iflas ederdi bende kullanıyorum çok ama çok memnunum
Aslisal PelinKaraca Hipp bizde cok gaz yaptı ondan bebelac ı deneyelim dedik gold u onerdiler ama seker kafama takildi degisim yapip normal bebelac alicam onda yokmus sanirim
Miiray Ben aptamil kullaniyorum gayet menmunum kilo alimi iyi cokta kilo aldirmiyor cokta zayif kalmiyor normal yanii aptamillin arkasindada seker yazmiyor seker yok herhalda icinde ve zaten seker zararli bebekler icin genede siz bilirsiniz
Havvahavvaejderha Başka hangisinde yokmuş ki ben nutriconforda yok olarak biliyorum hatta şu an kullandigim nutri ama gold unda baya kullandim