Aytenselim Kızlar en son 17 ocakta adet oldum ve annemlerdeydim 4 subatta geldim af edersiniz o gün oldu sonra misafir geldi bşr hafta kaldı aramızda yine bişey olmadı geciktim eminim aslında korunduk ama içim kurtlanıyo hep duzensiz bazen iki haftaya bir olurum bazen uzar eşim de diyo kendşmden eminim of ya sivilcem var bel agrım var maydonoz yiyom kekik cayı içiyom nw gelen var ne giden hamşle olmak istemiyorum
MelegimKizim Aytenselim Eeee ? Biz ne yapabiliriz anlamadım. Gebelik testi alın yapın merakiniz geçer
Deletedmom5447 Aytenselim ben adetim 1 gün gecikse test yapıyorum .. siz neden yapmıyorsunuz? Hamile olma ihtimaliniz hep var. Ama adetiniz düzensiz oluyormuş . Hamile Olmayabilirsiniz de. İki ihtimalde olabilir yani. Bı test yapmayı deneyin. En mantiklisi bu.
Kavinsmom Sizi tenzih ederek yazacağım ; neden test yapmıyor anneler. Kız ben bu şüphe ile yaşayamam siz nasıl yaşıyorsunuz 🤪
Kavinsmom Aytenselim iyi de bu bir kısır döngü değil mi ? Sonuç değişecek mi ? Ve stresten olmuyorsanız ki genelde böyledir, test yapmadan o stresi nasıl yok edip adet olacaksınız ?
MelegimKizim Aytenselim Yorum yapma ozgurlugum var buna siz karisamazsiniz. Mantıklı şeyler yazin sizde. Nereden bilelim gebe olma ihtimalinizi
Kavinsmom Aytenselim aynen hatta böyle durumlar İçin evde testiniz olsun, yedek alın kafanız rahat olsun ki regynizde gecikmesin.
HappyKids MelegimKizim Yorum yapma özgürlüğünüz birinin özgürlüğünü kısıtladığınız noktada biter hanımefendi. Sizi uyarı amaçlı askıya alıyoruz. Tekrar ederseniz Forum erişiminiz engellenir.
Kavinsmom Aytenselim bu postlardan günde onlarca açılıyor hatta arada kaynadınız bence, linç ediyorlar, kimse bilemez gebe olup olmadığınızı çünkü, bazen testler bile arada bırakıyor insanları. Karışık işler..
Aytenselim Kavinsmom ya bende burda yazanları gorunce okuyunca yazıyım dedim yok kac gundur içim içimi yiyo imkansız diyorum ya olduysa diyorum bebeğim cok kucuk ben bayılıyorum hic dogru bşr gebeliğin olmuyo dusunmek bile istemiyorum
Aytenselim Deletedmom5447 valla ben yapıcam eşim test almıyo hamile değilsin eminim diye doğu gorevindeyiz dısarı da cıkamıuçyorum
Deletedmom5447 Aytenselim ay nerden emin oluyormuş ya . Siz bile emin degilsiniz o nasıl emin oluyor .
Aytenselim Deletedmom5447 ya kafası kırık kac gundur cıldıracam dedim yarın test al tamam hamile değilsem de içim rahatlasın boyle daha cok sıkıntıya giriyom ben