Smyrq Merhaba bebeğim 2 ay 28 günlük doğduğundan beri sürekli olarak her emzirmeden sonra bardaktan boşalırcasına kusuyor doktora götürdüm taşma kusması fazla emiyor dedi ama artık tahammül edemiyorum sürekli olarak kıyafet değiştirmekten bebeğimde yıpranıyor bende yıprandım bebeği bu şekilde olan var mı acaba
Koalammm Smyrq Kilo alımı iyiyse doktorlar önemsemiyor. Bizim çok ciddi boyutlardaydi kilo almıyordu oylelikle tedavi etmek amaçlı ilaç yazdılar. İlaç yazsalar da yazmasalarda zaten tam anlamıyla geçmiyor. Ta ki bebeğin sindirim sistemi tam anlamıyla düzene girene kadar
Lalande Smyrq bizde de oluyordu dört aylık olduk çok şükür geçti bizimki ağız burun çıkarıyordu çok emdiğinden ve gazı olduğunda çıkartıyordu. Bende biraz emzirip gazını çıkartıyordum sonra tekrar emziriyordum o şekilde düzelmişti
Smyrq Merve_gcl emziriyorum canım sadece mama kullanmıyorum çocuğun sanki kusmadan geçirdiği bir dakika yok gibi
Milkadimitrova Evet ama tek farkla ben mama veriyodum Aptamil hep kusyordu , ve aptamile alerjisi çıkmıştı ve frisolac geçtik birdaha öyle birşey olmadı, emmeyi çok kaçıriyor belki
Yahmir Milkadimitrova aptamilin süt alerjisi olan bebekler için alerjik sütleri var hemde bi kaç çeşit reflü için ayrı kolik için ayrı vardı sanırım onlardan denedinizmi
Sunabay inanır mısın bizde öyleydik günde kackez degistirdimi bilmiyorum artık doktora söyleyince yüksek yatır diyordu sonra alerjisi olabileceğini düşündük süt ve süt ürünlerini aburcubur kuruyemişler çikolata domates salça daha bursurusey tuketmiyorum ikiaydir şuan kusması bitti diyecek kadar azaldı sizde bir doktora danışın
Smyrq Sunabay iki kere farklı doktora götürdüm önemsemediler bile her çocuk kusar dediler 6. Aydan sonra geçer dediler hatta doktorun yanında kustu taşma kusması bu dedi
Milkadimitrova Yahmir denedik ishal oldu başka denedik yine sonunda frisolac iyi geldi ve çok rahatladik
Smyrq Lalande Umarım bizimkide kısa sürede biter gerçekten çok yıpratıcı süreç hem bebek için hemde bizim için